Dijeta 13. listopada 2010.

Upoznaj nove kandidatkinje!

Mz3.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Počela je nova sezona 'Mršavimo zajedno'. Pogledaj prvu video epizodu i predstavljanje naših kandidatkinja koje otkrivaju što očekuju od programa i čemu se najviše vesele

Isprobala sam milijun dijeta

Poznata tv-voditeljica Karmela Vukov-Colić ima 42 godine i skoro 88 kilograma, želi skinuti najmanje 5 kilograma, učvrstiti trbuh i noge i smanjiti celulit. Kaže da je uvijek imala problema s kilogramima i isprobala već "milijun" dijeta, a sada joj se čini da je zbog "ludovanja hormona" i mršavljenje teže.

Ne želim biti gospođa s 23

Ana Butara je 23-godišnja studentica ekonomije koju smo odabrali među 115 čitateljica Zdrave Krave koje su se prijavile za sudjelovanje u akciji "Mršavimo zajedno". Ima 89 kilograma. Iako je uvijek bila jače građe, višak kojeg se sada želi rješiti stekla je u zadnje tri godine, otkako se odselila od roditelja i počela neuredno jesti i sasvim zapustila vježbanje

'Mislim da su me kilogrami postarali, pa mi se često obraćaju s gospođo. Iako bih željela izgubiti 10 do 15 kilograma svjesna sam da je to nerealno, ali najviše bi me veselio gubitak u centimetrima i manji konfekcijski broj', kaže studentica Ana Butara.

Program 'Mršavimo zajedno'

Prije početka mršavljenja sudionice su provjerile zdravstveno stanje na sistematskom pregledu u Poliklinici Sunce, kako bismo otkrili postoje li neki zdravstveni problemi koji bi im mogli otežati mršavljenje, ali i da bismo na kraju programa mogli potvrditi poboljšanje zdravstvenog stanja.

Karmela i Ana su prošle vaganje, mjerenje struka i savjetovanje s nutricionisticama iz Vitaminoteke, koje će im sastaviti plan prehrane. Ići će i na mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa te će dobiti TwinLab vitamine.

Imat će i svoje osobne trenere te s njima nekoliko puta tjedno vježbati u centru City Fitness&Spa, a opremu za vježbanje - trenirke i tenisice osigurat će im adidas. U TwinTime Health&Wellness Clubu ići će na tretmane za brže mršavljenje i uklanjanje celulita.

Budući da je za mršavljenje važan i dobar san, Karmela i Ana spavat će na podlozi Bio crystal tvrtke Pavletić. Psihološku podršku dobit će od sportskog psihologa Igora Čerenšeka (icerense@yahoo.com) koji će im pomoći da se suoče s psihološkim preprekama mršavljenju, da se opuste i usklade svoje obaveze.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.