Hrana 13. siječnja 2011.

Kuhaj uz Maggi sočno iz pećnice

Piletina_Pecena_Maggy2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uključi se u akciju "Kuhaj u ritmu zime" i šalji nam svoje zdrave zimske recepte i fotografije gotovih jela! Ako je piletina tvoje omiljeno zimsko jelo, iskoristi Maggi sočno iz pećnice - vrećice za pečenje piletine u vlastitom soku s raznim začinima - i osmisli svoju originalnu delikatesu s piletinom

Akcija "Kuhaj u ritmu zime" već se zahuktala. Čitateljice Zdrave Krave šalju nam svoje zimske recepte i fotografije jela i stručni žiri je već odabrao tri zimska recepta tjedna.

Budući da je Maggi pokrovitelj ove sezonske akcije, autorice recepata tjedna kao nagradu dobivaju poklon paket proizvoda Maggi Sočno iz pećnice i drugih začina te poklone iznenađenja, a uz to ulaze u izbor za top kuharicu zime.

Najsočnija i najzdravija piletina ikad!

Ako si i ti ljubiteljica specijaliteta s piletinom, Zdrava Krava te poziva da isprobaš vrećice za pečenje piletine u vlastitom soku sa začinima Maggi Sočno iz pećnice! Odaberi svoje omiljene začine - začinsko bilje, papriku ili češnjak - i ubaci ih u vrećicu za pečenje zajedno s onim dijelovima pileta koje najviše voliš jesti.

Peci sat vremena na 180°C u pećnici s ventilatorom ili na 200°C u običnoj pećnici – i uživaj u najsočnijoj i najzdravijoj piletini ikad, jer Maggi Sočno iz pećnice ne sadrži pojačivače okusa, a pileće meso peče se u vlastitom soku, bez dodavanja ulja i drugih masnoća.

Ovaj revolucionarni koncept idealan je za eksperimentiranje sa sastojcima po tvojoj želji. U vrećicu možeš dodavati krumpire i razno drugo povrće, pa te pozivamo da pustiš mašti na volju i smisliš svoje originalne i zdrave delikatese s piletinom.

Fotografiraj gotovo jelo, pošalji nam fotografiju i recept na e-mail mojrecept@zdravakrava.hr jer tako ulaziš u izbor za recept tjedna i kuharicu sezone u akciji "Kuhaj u ritmu zime" pa možeš osvojiti i vrijedne nagrade.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.