Ljepota i relax 19. svibnja 2011.

Najbolji prijatelj tvoje kože

Sandra_1
1/7
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Organic Surge kozmetika u svojem sastavu ima visokokvalitetna organska esencijalna ulja koja hrane i štite tvoju kožu, a istovremeno ova kozmetika ne zagađuje okoliš

Organic Suge smatra se novim valom prirodne kozmetike jer niti jedan proizvod ne sadrži parabene ni sintetičke boje, parfeme, nisu testirani na životinjama, te razumiju potrebe tvog duha i tijela. Zašto ih voli koristiti, otkriva instruktorica yoge Sandra Petra Pintarić.

Sandra Petra Pintarić, suvoditeljica Divya Yoga centra i Škole za učitelje joge otkrila je zašto je Organic Surge njega njezin izbor.

'Dugo sam tražila kozmetiku koja bi mi odgovarala. Tražila sam 100 posto prirodnu kozmetiku i eksperimentirala s velikim i malim proizvođačima. Mogu reći kako sam se pronašla u Organic Surge proizvodima, koji mi savršeno odgovaraju za njegu lica i tijela. Koža mi je nakon nanošenja nahranjena, vlažna, ne peruta se i nemam nikakvih alergijskih reakcija'.

'Moja najdraža linija je upravo Gentle Meadow, jer mi odgovara svježina lavande i geranija koju osjećam još dugo nakon nanošenja. Sviđa mi se što su proizvodi na bazi čistih esencijalnih ulja što odgovara mojoj koži', kaže Sandra.

U skladu s prirodom

'Kako sam velika ljubiteljica prirode i životinja, a bavim se yogom gdje vrijedi prvo pravilo - a to je nenasilje, odgovara mi kozmetika koja nije testirana na životinjama, te koja je nježna prema okolišu. Proizvodi Organic Surge su pakirani u ambalaže koje se mogu reciklirati pa me veseli što odabirom kozmetike istovremeno štitim i svoj okoliš', ispričala je Sandra.

Organic Surge dolazi iz Engleske, gdje ima veliki broj poklonika zbog pristupačne cijene, sastava koji obiluje organskim esencijalnim uljima i nezastupljenosti štetnih sastojaka poput parabena, sintetičkih parfema i kemijskih antioksidansa. Također, Organic Surge njega ne sadrži SLS-a - kemijski spoj koji stvara pjenu, ali narušava prirodni balans kože, pa doslovce čini da se koža peruta.

Organic Surge proizvodi su klinički i dermatološki testirani, prikladni osjetljivoj koži, a tijekom razvoja, kao i proizvodnje, nisu testirani na životinjama.

Linija na bazi organske lavande i esencijalnog ulja geranija

Gentle Meadow (Nježna livada) linija na bazi organske lavande i esencijalnog ulja geranija umirit će i uravnotežiti tvoja osjetila. Geranij se opisuje kao jedna od onih esencija koja ima njegujuću osobnost - koja je uvijek spremna brinuti se o tebi, dok je lavanda čudotvorna biljka, koja pruža opuštajući miris za dušu i tijelo, poznata po antistres djelovanju, a osobito se preporuča za njegu kože tijekom toplijih dana.

Linija Organic Surge Gentle Meadow sadržava četiri okrepljujuća proizvoda za tijelo: kremu za ruke i nokte, losion za tijelo, sapun za ruke i gel za tuširanje. Budi prirodno lijepa i sprijatelji se s Organic Surge njegom koja će razumjeti potrebe tvog tijela i duha.

Gdje ćeš kupiti proizvode?

Organic Surge linija proizvoda za lice i kosu može se pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama. Proizvode za tijelo možeš naći u dm-u i BIPI. Kako bi bila sigurna gdje najbliže pronaći ove izuzetno nježne proizvode za potpuno prirodnu njegu, posjeti web stranicu www.organicsurge.hr, gdje uz popis prodajnih mjesta možeš pronaći i sve dodatne informacije. U Organic Surge klubu možeš dobiti i besplatni proizvod ako si njihov vjerni kupac.

Trenutno traje nagradna igra u kojoj kupnjom Organic Surge proizvoda možeš osvojiti putovanje u Amsterdam ili za 9 kupljenih proizvoda, 10. dobiti na poklon. Sve informacije možeš dobiti na www.organicsurge.hr ili Organic Surge Hrvatska Facebook stranici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.