Fitness 28. svibnja 2011.

Zapleši uz ritam reggaetona!

Reggaeton
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ples i vježbanje spojeni u jedno, pravi su recept za zabavu kroz vježbu! Latino ritmovi postaju sve popularniji dodatak mnogih programa za vježbanje, pa ti predlažemo da pogledaš video i isprobaš latino aerobic ili reggaeton koji karakterizira čvrsti i naglašeni ritam

Razne vrste plesova je moguće prilagoditi vježbanju i uz pravilne korake može se postići željeni intenzitet. Latino ritmove kao što su salsa, merenque, reggaeton, qumbia, pa čak i klasični plesovi polka i tango, susrećemo danas kao dio mnogobrojnih programa za vježbanje.

Opusti se i kreći se u ritmu

Formula je vrlo jednostavna, opusti se, kreći se u ritmu i pokušaj izvesti korake što vjerodostojnije. No iako ne uspiješ ponoviti korake kao što to plesači i instruktori rade, nije važno. Važno je da se krećeš i da imaš svoj stil, jer svaki poseban stil je originalan stil. Tko zna možda se i po tebi nazove neki novi stil u plesnom vježbanju.

Reggaeton ima naglašeni ritam i korake

Reggaeton karakterizira čvrsti i naglašeni ritam te isti takvi koraci. Intenzitet može biti srednji i visoki, a on se prilagođava tvojim trenutnim mogućnostima.  Kada jednom naučiš korake povećaj ga do željene razine.

Kada savladaš korake reggaetona možeš napraviti malu kućnu plesnu zabavu za prijateljice ili pokazati svoje plesno umijeće na podiju disco kluba!

Više info na: www.gokyfit.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      snjeska83

      ovo mi se cini ok, zakaj ne uzet par minuta za sebe, malo plesat i nekaj dobrog za se napravit

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.