Ljepota i relax 30. svibnja 2011.

100% prirodno ulje za sunčanje

Biomedis_Suncanje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nauči koje su to posebno odabrane biljne supstance koje stvaraju prirodni filter i štite kožu od štetnog djelovanja UVA i UVB zraka, te sprječavaju crvenilo i pospješuju tamnjenje kože. Koža time postupno i ujednačeno dobiva lijep brončani ten

Olea Europea (maslinovo ulje)

Maslinovo ulje je snažan antioksidant koji pomaže kod sprečavanja upalnih procesa u koži te zacjeljuje tkivo i tako usporava proces starenja kože. Bogato je vitaminima A i E. Blagotvorno djeluje na suhu i nadraženu kožu te pomaže kod zacjeljivanja rana i ogrebotina. Maslinovo ulje bogato je vitaminom E koji štiti stanice od djelovanja slobodnih radikala i održava elastičnost kože.

Cocos Nucifera (kokosovo ulje)

Kokosovo ulje pospješuje tamnjenje kože kod sunčanja i omogućava da koža ravnomjerno potamni. Iako sadrži pretežno zasićene masne kiseline, dobro se upija u kožu i ne ostavlja masan trag. Dobro djeluje na sve tipove kože. Prvo što se uoči kada se nanese na kožu je izuzetna glatkoća kože.

Theobroma Cacao (kakao maslac)

Kakao maslac prirodni je sastojak dobiven tiještenjem sušenih sjemenki koje rastu u mahuni na kakao stablu. Bogat je vitaminima, osobito vitaminom E. Intenzivno hrani i štiti kožu.

Za njegu kože prije sunčanja (kao priprema), za vrijeme sunčanja (štiti kožu i ubrzava tamnjenje) i nakon sunčanja (za elasticitet, umirenje, osvježenje i opuštanje kože), jedan je od najboljih prirodnih sastojaka. Koža ga trenutno apsorbira. Smanjuje presušenost kože, poboljšava njenu elastičnost.

Butyrospermum Parkii (shea maslac, karite maslac)

Shea maslac je zbog svojeg sastava nezamjenjiv u svakodnevnoj njezi kože. Sadrži velike količine nezasićenih masnih kiselina, vitamine A i E, te visok sadržaj proteina i minerala. Naročito je učinkovit kod regeneracije stanica kože i za njegu starije i naborane kože (antiaging efekt). Ističe se po tome što je jedan od rijetkih prirodnih tvari koje štiti od UV zračenja.

Kao zaštita od sunca nanosi na cijelo tijelom prije sunčanja, ali i na kosu, pa istovremeno i štiti od isušivanja uzrokovanog suncem i soli. Nakon sunčanja može se koristiti kao redovita njega kože – pomoći će zacjeljivanju suncem oštećene kože, te će koža biti nahranjena i svilenkasto mekana. Shea maslac pruža dosta nižu zaštitu (SPF 6-8)

Daucus Carota (mrkvino ulje)

Mrkvino ulje obogaćeno beta karotinom, prikladno je za vrijeme sunčanja, a i za njegu nakon sunčanja jer kožu izdašno hrani, daje joj blistav izgled te povećava tamnjenje kože. Kod redovne upotrebe postići ćeš jaču i postojaniju preplanulost i nježnu kožu.

Rubus Idaeus (ulje sjemenki maline) i Gevuina Avellana (ulje čileanskog lješnjaka)

Ulja koja posjeduju uvjerljivo najviši zaštitni faktor su ulja sjemenki maline - SPF 25 do 50 i ulje čileanskog lješnjaka - SPF 10 do 30.

BIOmedis Uljni losion za sunčanje sadrži sve navedene prirodne biljne sastojke. Bazira se na maslinovom, kokosovom i mrkvinom ulju te kakao maslacu. Na plaži ćeš s ovim losionom zablistati u punom sjaju.

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.eu je za tebe razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u tvoj dom. Narudžbe možeš predati na web stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćaš pri preuzimanju.

Poseban popust kod online kupovine imaju čitatelji Zdrave Krave. Odmah ispod odabranih proizvoda, u prostor za unos koda unesi kod ''zdravakrava''. Popust iznosi 30 kuna na ukupni iznos narudžbe!

Više na: www.biomedis.eu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.