Hrana 20. prosinca 2011.

Uži izbor za kuharicu jeseni 2011!

Skupna_2450X300_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tijekom akcije "Kuhaj u ritmu jeseni" predstavili smo deset recepata tjedna i njihove autorice i autora. U glasovanju, koje je trajalo do 20. prosinca najviše glasova čitatelja dobile su Maja Dugi, Marina Andrejević i Irena Cukrov Mutić.  Među tri kuharice pobjednicu bira stručni žiri Zdrave Krave i Gastro.hr-a, a njihovu odluku očekuj krajem tjedna

 Rezultati glasovanja čitatelja

U uži krug s najviše glasova čitatelja ušle su sljedeće kuharice i njihovi recepti:

Rezultate glasovanja pogledaj ovdje.

Pobjednica akcije "Kuhaj u ritmu jeseni" od glavnog sponzora Mercatora dobiva poklon bon u vrijednosti od 2000 kuna, od sponzora projekta Delimano luksuzan Prima set Mega+ posuđa, dok tvrtka Kotanyi daruje tjedni tečaj u školi kuhanja Branka Ognjenovića.

Svaka autorica recepta tjedna u akciji "Kuhaj u rimu jeseni" dobila je poklon košaricu u vrijednosti od 200 kuna od generalnog pokrovitelja akcije "Kuhaj u ritmu jeseni" Mercatora, Delimano tavu za palačinke od sponzora projekta Delimano, poklon paket Alpro soya proizvoda od sponzora projekta Alpro Soya te od tvrtke Kotanyi poklon paket finih začina uz pregaču za kuhanje.

Kako se bira kuharica jeseni?

Među tri kuharice s najviše glasova čitatelja, pobjednicu bira stručni žiri Zdrave Krave i Gastro.hr-a.

Stručni žiri, koji je i do sada među receptima čitateljica Zdrave Krave redovito birao recepte tjedna, čine četiri člana:

  • Jasna Duspara, glavna urednica Zdrave Krave
  • nutricionistica dr.sc. Darija Vranešić, direktorica Vitaminoteke i voditeljica portala Gastro.hr
  • Marinela Prodan, autorica recepata te kolumnistica Zdrave Krave
  • Chef Marijo Ćepek, kuhar savjetnik u restoranu Vinodol i suradnik portala Gastro.hr

 Odluku stručnog žirija očekuj krajem tjedna!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.