Čaša zobenog mlijeka za zdravlje

Čaša zobenog mlijeka za zdravlje

Troje najkreativnijih čitatelja osvojili su Oatly pakete zobenih proizvoda

Kliničke studije su pokazale kako već konzumiranje samo jedne čaše Oatly zobenog mlijeka dnevno pokriva gotovo trećinu dnevnih potreba za vrijednim balastnim tvarima. Zobeno mlijeko, uz rižino i sojino, ubraja se ne samo u najomiljenije već i u najuravnoteženije alternative kravljem mlijeku

Oatly proizvodi ne sadrže kolesterol, laktozu, mliječne i sojine bjelančevine i potpuno su biljnog podrijetla. Najpogodniji su za brzi doručak, za međuobrok ili u okviru dijetalne prehrane.

Odličan za zdrav doručak ili u jutarnjoj kavi

Oatly zobeni napitak spravljen je od zobi, repičinog ulja, kalcija i vitamina bez ikakvih dodataka drugih žitarica. Osim što je odličan za zdravi doručak u kombinaciji sa žitaricama, možeš ga upotrebljavati i u jutarnjoj kavi, za pripremu pire krumpira, razne umake, palačinke, juhe i pite.

Pri odabiru sirovina Šveđani su vrlo rigorozni, upotrebljavaju samo genetski nemodificiranu zob s ekoloških imanja iz regije. Osim toga, strogo se kontrolira čistoća zobi koja ne smije imati primjese pšenice, ječma i raži.

Oatly proizvodi prisutni su u Hrvatskoj već 15 godina, a svake godine imaju sve veći broj poklonika, koji prepoznaju vrhunsku kvalitetu ovog zdravog napitka od organske zobi te sve benefite za zdravlje. Naime, samo 1 čaša Oatly napitka zadovoljava čak 1/3 dnevnih potreba za balastnim tvarima, što je vrlo važno za probavu. Isto tako zob zbog visokog sadržaja beta glukana djeluje vrlo povoljno na smanjenje kolesterola.

Oatly proizvodi od zobi od sada se nalaze u novim, atraktivnim pakiranjima, a pronaći ih možeš u bio&bio trgovinama, trgovinama zdrave hrane i bolje opremljenim supermarketima.

Tri najbolja komentara koja smo nagradili s Oatly poklon paketom zobenog mlijeka i vrhnja za kuhanje od zobi, osvojili su čitatelji koji se kriju iza korisničkih imena: georgina, fawlty i pralinca. Dobitnike ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

 • Moreska
  04. 04. 2012. u 12:52
  Zato što mi je sutra rođendan, a mom dvogodišnjem sinu u ponedjeljak. Bila bi to nova pošiljka iz svemira našeg omiljnog "napitka za astronaute" (Oatlly&zelena magma) i divan dar.
 • zelenooka_22
  04. 04. 2012. u 11:56
  Proizvodi od zobi našu prehranu upotpunjuju,
  time važno mjesto u našem jelovniku zaslužuju.
  Mlijeko svakodnevno na svom jelovniku preferiram,
  a I ostale ukućane u najboljoj namjeri na to motiviram.
  Za zdravlje cijelog organizma Oatly se brine,
  zahvaljujući njemu svaki imunitet je pun siline.
  Mlijeko od zobi najbolje štiti našu probavu,
  te otklanja svaku lošu pojavu.
  Oatly poklon paket bi svakako dobro došao,
  imunitet bi mi se ponovno u trenu poboljšao.
 • fawlty
  04. 04. 2012. u 01:33
  pusti priče
  uzmi oatly
  zobaj zdravo
  zob ti godi
  neće samo
  konje vrane
  zob da prene
  iz banane
  nije samo
  za vegane
  pusti priče
  nisu konji
  a ni bijeli
  labudovi
  čitatelji
  zdrave krave
  u zobi će
  da se dave