Ljepota i relax 06. lipnja 2012.

Proljetni hit tretman za čvrsto tijelo

Sinteza1
1/6
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U Poliklinici Sinteza se od početka ožujka ove godine primjenjuje najnoviji pristup tretiranju lokalnih nakupina masnog tkiva i tvrdokornog celulita. Radi se o kombiniranoj terapiji laserskom lipolizom, MedContourom i limfnom drenažom. Ovakav multidisciplinaran pristup svakom pacijentu jedinstven je u Hrvatskoj, a novi tretman odlučila je isprobati i pjevačica Martina Vrbos

Top tretman u području estetske medicine

Redakcija Zdrave Krave posjetila je Polikliniku Sinteza gdje je razgovarala s direktoricom poliklinike dr. Jeannette Gjurić koja nam je otkrila kako je i sama isprobala Med 2 Contour tretman za neinvazivno oblikovanje tijela i uvjerila se u njegovu učinkovitost.

'U Poliklinici Sinteza smo s dolaskom proljeća odlučili ponuditi pacijentima novi tretman za oblikovanje tijela. Osobno sam bila na nekoliko testnih  tretmana, jer nisam željela kupovati medicinski aparat dok se ne uvjerim u njegovu efikasnost. Jako sam zadovoljna s rezultatima, mogu reći da se po tretmanu gubi i do 2,5 centimetra, a nakon pet tretmana, pacijent izgubi čak dva do tri kilograma masnog tkiva. Najveći rezultati postižu se u području trbuha i bedara'.

'Broj dolazaka je individualan, ali potrebno je napraviti barem pet tretmana kako bi se vidjeli rezultati. Dolaze nam i muškarci i žene, osobe svih životnih dobi, a sam tretman nema nikakvih štetnih nuspojava. Potrebno je napraviti sedam do deset dana razmaka između svakog tretmana, a važno je napomenuti kako se ovakvi tremani mogu raditi isključivo u poliklinikama', ispričala nam je dr. Jeannette Gjurić.

Kako djeluje Med 2 Contour tretman?

MedContour je dokazano najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela na svijetu, 100 posto je siguran - potvrđen je od najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA. Ovaj najsuvremeniji uređaj rabi nisku i visoku fokusiranu ultrazvučnu frekvenciju koja omogućava duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo. Postupak se izvodi pomoću posebne sonde u koju su ugrađene dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave u kombinaciji s vakumom koji omogućava podizanje i fiksiranje masnog tkiva unutar sonde. Ova ultrazvučna tehnologija uništava masne stanice i smanjuje njihov broj. Pritom okolno tkivo, koža, krvne žile i vezivo ostaju očuvani. Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica jednostavno se izlučuju putem limfnog sustava, pa je stoga idealno ovaj tretman upotpuniti limfnom drenažom.

Rezultati nagradne igre

U nagradnoj igri koja je trajala do srijede 11. travnja, dvije najsretnije registrirane korisnice koje su osvojile 5 limfnih drenaža u Poliklinici Sinteza su: Irena Erceg i Ivana Marošević. Dobitnice ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Komentar Martine Vrbos

Pjevačica Martina Vrbos, koja trenutno priprema novi ljetni album isprobala je Med 2 Contour tretman u Poliklinici Sinteza.

Pitali smo je zašto se je odlučila na ovaj tretman te koja su njezina problematična područja na tijelu.

'Željela sam skinuti višak masnih naslaga na tijelu te učvrstiti noge, unutrašnji dio bedara i trbuh.

Inače, nemam problema s celulitom, ali imam jače noge i bedra. U Polikliniku Sinteza dolazim često na tretmane mezoterapije lica, jer sam zadovoljna rezultatima i imam puno povjerenje u njihov tim stručnjaka', kaže Martina Vrbos koja planira proći svih pet tretmana i tako se pripremiti za nadolazeću ljetnu sezonu.

Zašto isprobati?

Zašto isprobati Med 2 Contour tretman za oblikovanje tijela?

  • trenutno jedini uređaj na svijetu koji omogućuje trajne rezultate
  • rezultati su odmah vidljivi – u prosjeku smanjuje obujam od 2,5 cm nakon prvog tretmana
  • uspješno reducira celulit i zateže kožu
  • popravlja tonus kože
  • uklanja lokalizirane masne naslage
  • učvršćuje potkožno masno tkivo
  • 100 posto je siguran jer je potvrđen od najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA
  • pacijenti ga opisuju kao vrlo ugodnu masažu
  • potpuno je bezbolan
  • nije potreban oporavak nakon tretmana, možeš ga napraviti za vrijeme pauze na poslu, poput "lunch break" tretmana
  • na najvećem medicinskom kongresu estetske medicine u Las Vegasu 2011. godine, ovaj je postupak dobio nagradu za najbolji neinvazivni tretman za oblikovanje tijela

Što se sve može tretirati:

  • lokalizirano masno tkivo
  • donji dio leđa
  • trbuh
  • stražnjica
  • bokovi
  • ruke
  • tvrdokorni celulit
  • područje grudnjaka

Više informacija o Poliklinici Sinteza saznaj na www.poliklinika-sinteza.hr, a o Med 2 Contour tretmanu za neinvazivno oblikovanje tijela pročitaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.