Osvoji paket limfnih drenaža!

Osvoji paket limfnih drenaža!

Postani registrirani korisnik i osvoji limfnu drenažu u Poliklinici Sinteza!

U četvrtak 5. travnja počinje nova nagradna igra u kojoj će dvije najsretnije registrirane korisnice osvojiti 5 limfnih drenaža u Poliklinici Sinteza. Ako još nisi registriraj se i sudjeluj u igri jer nagradno pitanje svim registriranim korisnicima stiže na mail!

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Ako si registrirani korisnik Zdrave Krave, u četvrtak 05. travnja od podne na dalje redovito provjeravaj svoj mail i čekaj nagradno pitanje, a ako ne dobiješ mail, provjeri svoj "spam" ili "junk" folder u aplikaciji koju koristiš za čitanje mailova, jer je moguće da mail greškom završi tamo.

Odgovore možeš slati do srijede 11.travnja u 11 sati, a dobitnik se bira slučajnim odabirom putem računala.

Dvije najsretnije registrirane korisnice koje pošalju točan odgovor na nagradno pitanje zajedno sa svojim imenom, prezimenom, adresom, brojem telefona i korisničkim imenom od Poliklinike Sinteza na dar dobivaju paket limfnih drenaža.

Zapamti da u nagradnoj igri mogu sudjelovati samo članovi portala www.zdravakrava.24sata.hr, koji su se registrirali prije početka nagradne igre pa ako još nisi registriran, registriraj se ovdje.

Pravila nagradne igre prouči ovdje.

Pripremi se za ljetnu sezonu u Poliklinici Sinteza!

U Poliklinici Sinteza se od početka ožujka ove godine primjenjuje najnoviji pristup tretiranju lokalnih nakupina masnog tkiva i tvrdokornog celulita. Radi se o kombiniranoj terapiji laserskom lipolizom, MedContourom i limfnom drenažom. Ovakav multidisciplinaran pristup svakom pacijentu jedinstven je u Hrvatskoj.

MedContour je dokazano najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela na svijetu, 100 posto je siguran - potvrđen je od najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA. Ovaj najsuvremeniji uređaj rabi nisku i visoku fokusiranu ultrazvučnu frekvenciju koja omogućava duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo.

Postupak se izvodi pomoću posebne sonde u koju su ugrađene dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave u kombinaciji s vakumom koji omogućava podizanje i fiksiranje masnog tkiva unutar sonde. Ova ultrazvučna tehnologija uništava masne stanice i smanjuje njihov broj. Pritom okolno tkivo, koža, krvne žile i vezivo ostaju očuvani. Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica jednostavno se izlučuju putem limfnog sustava, pa je stoga idealno ovaj tretman upotpuniti limfnom drenažom.

Više info na: www.poliklinika-sinteza.hr

  • Trenutno nema komentara