Hrana 14. lipnja 2012.

Zdravo ljeto uz Smart Food koncept

Bon-Apettit
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Smješten u zgradi Emporion centra u samom srcu Zagreba, Heinzlova 62a, restoran „Bon Appetit“ će te razveseliti ugodnim, klimatiziranim i prostranim ambijentom te predivnim panoramskim pogledom na cijeli grad. Restoran se sastoji od lounge bara i restorana s prostranom terasom, a o kreativnoj izvedbi specijaliteta brine se gastronomski velemajstor šef Berislav Lacković, koji će sa zadovoljstvom ispuniti sve gurmanske zamisli

Što je Smart Food koncept zdrave prehrane?

Smart Food je koncept zdrave prehrane koji poštuje i prati izmjenu godišnjih doba, pa tako u zagrebačkom restoranu Bon Appetit upravo pripremaju nove jelovnike. Svi poklonici zdravog života, ali i svi koji su čvrsto odlučili ljeto dočekati u ''fit'' formi, pronaći će mnoštvo ukusnih, maštovitih i zdravih kulinarskih kombinacija.

'Ususret predstojećem ljetu u naša Smart Food jela nastojimo uvesti mnoštvo samoniklog bilja, voća i povrća, zajedno s ribom i kvalitetnim mesom, te proizvodima od kozjeg mlijeka.

Najviše pažnje poklanjamo salatama koje priređujemo od lisnatog povrća i kombiniramo s voćem. Salatama često započinjemo obroke, tako da potaknemo tonifikaciju organizma i izlučivanje štetnih tvari, a ujedno pripremimo probavni trakt na glavni obrok i izbjegavamo time prejedanje, pa nema težine u želucu nakon obroka prema Smart food principima', protumačila nam je Marina Vojković, pokretačica koncepta Smart Fooda i direktorica restorana Bon Appetit, od koje smo saznali da u detoksikaciji organizma često ključnu ulogu ne igraju same zdrave namirnice koje konzumiramo, već dobra kombinacija namirnica na kojoj počiva i cjelokupni koncept Smart Fooda.

Četiri najsretnija registrirana korisnika koji su osvojili bonove za restoran Bon Appetit su: Natali Krmpotić Kolić, Anđelina Horvat, Vesna Mačković i Predrag Radošević. Dobitnike ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade

Više info na: www.bonappetit.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.