Ljepota i relax 26. srpnja 2012.

Obiteljska ljetna avantura

Nlterme_Tuhelj
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nagradnoj igri koja je trajala od 26. srpnja do 1. kolovoza tri registrirana korisnika koja su točno odgovorila na nagradno pitanje u našem newsletteru osvojila su izlet u Terme Tuhelj. Dobitnici su Neven Đurić, Ivana Cvitanović i Maja Čanađija, a o preuzimanju svoje nagrade biti će obaviješteni preko e-maila

Jedinstveno i prirodno kupalište

Terme Tuhelj smještene su u samom srcu bajkovitog Zagorja. Dostupne su iz svakog smjera, udaljene tek četrdesetak kilometara autocestom od Zagreba. Ovo prirodno kupalište jedinstveno je u Hrvatskoj jer omogućuje kupanje u termalnoj vodi koja izvire na samom dnu bazena, temperature 33°C. Poznato je po svojoj ljekovitosti kod reumatskih tegoba, išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških bolesti kao i bolesti dišnih organa.

Uz ljekovitu vodu, toplice su poznate i po čuvenom zrnatom, mineralnom peloidnom blatu, jednim od najljekovitijih u Europi, koji se primjenjuju u anticelulitnim tretmanima i tretmanima regeneracije kože.

U sklopu termi nedavno je otvoren Hotel Well**** koji nudi 264 luksuzno opremljene sobe. Uz hotel se nalazi kompleks bazena ''Vodeni planet'' tik do zemlje koji je najveći Svijet sauna u zemlji i suvremeni wellness centar. Svojom ponudom sadržaja u termama, hotel je usmjeren na rješavanje problema ''modernih'' bolesti – otklanjanje raznih oblika stresa, problema s kralježnicom i prekomjernom težinom. ''Vodeni planet'' tik do Zemlje je pravi raj za obitelji s djecom.

Na međusobno povezanom unutarnjem i vanjskom kupalištu izgrađeno je ukupno 8 bazena s cijelim nizom vodenih atrakcija koji garantiraju zabavu. Uz mnoštvo vodenih sadržaja za djecu, Terme Tuhelj imaju i maskotu Tuhija – malog zelenog svemirca s kojim se djeca mogu družiti svaki dan u nizu igara, plesova i kreativnih radionica. Prepusti se i obnovi svoje baterije na izvoru dobre energije. Dođi u Terme Tuhelj!

Saznaj više na: www.terme-tuhelj.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      normal

      ne mogu nikako upisati odgovor na pitanje?!Stoga sam vam slala odgovor putm maila...možete provjeriti što je s obrascem? Hvala unaprijed!

    • Default avatar -
      arancha

      možete li mi poslati obrazac na mail

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.