Hrana 22. siječnja 2013.

Rauch - voćna obitelj iz prirode

Hd_1L_Orange
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Rauch voćna obitelj iz prirode s gotovo stogodišnjim iskustvom proizvodnje sokova i to uvijek i samo od najboljeg voća. Najpoznatije robne marke Rauch voćne obitelji su: Happy day, Bravo, Nativa, Yippy

Obitelj - tko su?

Postoje kao obiteljska tvrtka još od 1919. Motivirani tim djelatnika i dosljedna visoka kakvoća proizvoda temelj su njihova uspjeha. To ih čini jednima od vodećih proizvođača sokova u Europi, koji zadovoljava žeđ za voćem u oko 100 zemalja.

Voće - što rade?

Potreba za pićem je jedna od osnovnih životnih potreba. No, Rauch je više od toga – nudi obitelj voćnih sokova ujedinjenu u istome: voćno, prirodno, čisto i svježe. Proizvodi koji spajaju trend i tradiciju ispunjeni su ljubavlju, zdravljem i osvježenjem.

Priroda – kako vode brigu?

Poštuju prirodu kao izvor njihova najvećeg dobra, voća. Trude se s posebnim osjećajem odnositi prema svakoj pojedinoj voćki, organizirajući proizvodne procese u skladu s okolišem.

Što je to Happy day sok?

Happy day sokovi proizvedeni sa 100 posto udjela voća od pojedine vrste voća ili mješavine više vrsta voća. Sok od voća moguće je dobiti u obliku kaše tj. mljevenog ili pasiranog voća ili u obliku soka, kada je istisnut od mljevenog ploda voća. Istisnuti sok može biti mutan ili ga se još može bistriti, te se tako dobiva bistar sok. Koncentrirani sok proizvodi se tako što se iz voća fizikalnim postupkom razdvoje voda i aroma, koji se ponovno vraćaju kada se puni ambalaža sa sokom. Soku se može dodati askorbinska kiselina u ulozi antioksidansa i limunska kiselina koja regulira kiselost okusa.

Ništa više se ne smije dodavati, jer to onda više ne bi bio Happy day 100 postotni sok. Zagrijavanjem soka na višoj temperaturi uništavaju se mikroorganizmi i tako proizvod ostaje očuvan. Happy day iz Rauch-a je sinonim za najvišu kvalitetu posebno odabranih i ispitanih sirovina, od narančinog soka preko soka od jabuka i multivitaminskih sokova do egzotičnih okusa! Happy day je premium robna marka iz Rauch-a!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.