Zdravlje 13. studenoga 2013.

Trebaš savjet za prirodno liječenje?

Ksenija2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svakog četvrtka u terminu od 16 do 18 sati možeš na broj 060 50 10 10 nazvati dr. med. fitoterapeutkinju Kseniju Krajina Pokupec i potražiti njezine savjete u vezi liječenja gljivičnih infekcija, gastritisa ili policističnih jajnika ljekovitim biljem. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om

Biljnim čajevima izliječi upalu mjehura

Zanima te kako sustavno povećati kvalitetu zdravlja i života pomoću fitoterapije, jednog od najstarijih načina liječenja bolesti i ublažavanja tegoba pomoću ljekovitog bilja? Kolumnistica i stručnjakinja Zdrave Krave dr. med. fitoterapeutkinja Ksenija Krajina Pokupec rado će ti savjetovati kojim biljnim čajevima možeš liječiti upalu mjehura, kakvu terapiju primijeniti za bolne dojke te kojim biljkama možeš uravnotežiti razinu hormona. Nauči kako reagirati na neočekivane simptome gastritisa te kako prirodno liječiti gljivične infekcije.

Protiv HPV-a i cista ljekovitim biljem

Dr. med. Ksenija Krajina Pokupec, jedna od vodećih fitoterapeutkinja u Hrvatskoj te direktorica i vlasnica Botana Fitocentra izrađuje originalne recepture čajnih mješavina, biljnih kapi i ulja od ljekovitog bilja, koji pomažu u liječenju raznih bolesti i tegoba. Ovom blagom terapijom pripravcima i lijekovima biljnog porijekla, možeš ublažiti bolnu menopauzu. Saznaj kojim ljekovitim biljem se možeš boriti protiv HPV-a i cista te koji biljni ljekovi su potrebni za zdravu prostatu.

Sa svim upitima o tegobama možeš se dr. med. fitoterapeutkinji Kseniji Krajina Pokupec obratiti svakog četvrtka na broj telefona 060 50 10 10.  Njezine savjete i korisne prijedloge možeš dobiti u periodu od 16 do 18 sati. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. IT jedan d.o.o., 062/700 700

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga Bajicaipo, evo kontakta i adrese: Konjička ulica 3, 10000, Zagreb, 01 3839 096. Pozdrav od Zdrave Krave

    • Default avatar -
      Bajicaipo

      Bok. Da li je moguće dobiti mail adresu na koju Vam se možemo obratiti s pitanjima te eventualno dogovoriti kupnju čajeva? Hvala.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.