Zdravlje 29. siječnja 2014.

Ayurvedom protiv urinarnih problema

Himalaya
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U današnje vrijeme kada većina nas žuri i nema vremena za kvalitetnu brigu o sebi i svome zdravlju, Himalaya ti nudi savršeno rješenje.  Naime, još uvijek se u Hrvatskoj jako malo zna o kvaliteti ayurvedskih proizvoda. Njihov specifičan biljno-mineralni sastav napravljen je po uzoru na dugu tradiciju ayurvedske medicine koja slovi za najstariju medicinu u svijetu

Svi Himalaya proizvodi prilagođeni su suvremenom načinu života, a njihova djelotvornost potvrđena je brojnim medicinskim istraživanjima kao i dugogodišnjom primjenom u preko 80 zemalja svijeta. Kao jedan u nizu izvrsnih ayurvedskih preparata predstavljamo ti CYSTONE- ekskluzivni preparat koji pomaže kod rastvaranja bubrežnih kamenaca te kod tegoba mokraćnog sustava.

Urinarne tegobe učestalije su u vrijeme hladnijih dana, a češće zahvaćaju žene od muškaraca. To se povezuje s mokraćnom cijevi koja odvodi mokraću iz mjehura, a koja je kod žene mnogo kraća nego kod muškarca i zbog toga pristupačnija različitim mikroorganizmima koji mogu izazvati infekciju. Najčešći uzroci infekcije su mikroorganizmi iz crijeva, čak u 85 posto slučajeva. Riječ je o bakterijama koje su bezopasne i prirodni su dio crijevne flore, no u određenim se uvjetima mogu razmnožiti i stići do drugih organa poput mokraćnog mjehura. Također, akutne upale mogu prijeći u kroničnu i ako se infekcija ne liječi, bakterije se mogu kroz mokraćovode proširiti na bubrege.

Čudesne biljke iz prirode

Izbalansirana receptura ayurvedskih biljaka u Cystone tabletama pomaže upravo kod takvih tegoba. Biljka Pasanabheda (Saxifraga ligulata) posjeduje diuretska i antimikrobna svojstva te je pokazala pozitivan učinak kod suzbijanja bakterije E.coli. Indijski broć (Rubia cordifolia), Kasni oštrik (Cyperus scariosus), Ešinomena (Achyranthes aspera), Oštrika (Onosma bracteatum) i Ljubičasta bušina (Vernonia cinerea) aktivno pomažu smanjiti bol i pečenje pri mokrenju, normalizirati pH mokraće, te spriječiti ponovne pojave tegoba mokraćnog sustava. Biljka Shilapushpa (Didymocarpus pedicellata) poznata pod imenom Kameni cvijet, ključna je kod pomoći s problemima bubrega i bubrežnih kamenaca. Njeni aktivni sastojci smanjuju oksidativni stres što učinkovito pomaže u rastvaranju mokraćnih i bubrežnih kamenaca. Kao dodatni sastojci tu su Silikatni prah (Badrashma bhasma) te Shilajeet , crni mineral koji se nakuplja u pukotinama stijena visoko u Himalajama i izvrstan je čistač organizma.

Cystone NE sadrži aditive, konzervanse, sastojke životinjskog podrijetla, pšenicu, kukuruz, soju, kvasce niti mliječne sastojke. CYSTONE biljni preparat, jedinstven je na našem tržištu jer ima dvostruku prednost: siguran je za trudnice, a kod dugoročnog korištenja nema negativnih posljedica za zdravlje.

Učinkovito pomaže kod:

  • problema s bakterijom E. Coli
  • boli i peckanja pri mokrenju
  • rastvaranja mokraćnih i bubrežnih kamenaca
  • tegoba mokraćnog sustava

Koristeći Cystone ne moraš se više bojati popratnih negativnih učinaka na organizam već s lakoćom i sigurnošću možeš postići trajna poboljšanja kod tegoba mokraćnog sustava. Ovom prilikom Himalaya je pripremila posebno pakiranje kako bi ti osigurala trajne rezultate : Nudimo ti 6 komada Cystone tableta na 50% popusta . Umjesto 920,22 kn ova jedinstvena ponuda dostupna je za samo 460,11 kn!

Iskoristi ovu priliku i naruči na telefone: 01/2444-656 i 01/2444-658 ili putem našeg web shopa: www.himalayahrvatska.com

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Marbil

      pozdrav, već nekoliko puta mi se vraća urinarna infekcija i ne znam čime je više liječiti, mislila sam kupiti cystone jer je prirodan. je li ga netko probao i zna kako djeluje?

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.