Hrana 30. travnja 2014.

Aronija, supervoće za oporavak organizma

Aronijau
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Aronia Original proizvodi dobiveni su iz eko proizvodnje uz visoko kvalitetnu sirovinu kao i pažljivu obradu što jamči čistoću i prepoznatljivost okusa. Proizvodi nemaju dodanih šećera, niske su kalorijske vrijednosti te pogodni za vegetarijance i vegane. Aroniju s pravom nazivaju supervoćem jer je puna nutrijenata, antioksidansa te podiže energiju i vitalnost organizma

Bobice aronije ispunit će tvoj organizam količinom nutrijenata koje obično uneseš tijekom cijelog dana. Aroniju često nazivaju supervoćem zbog jakih antioksidansa koje sadrži: polifenola, antocijanina, tanina i flavonoida te više od 300 biološki aktivnih spojeva. Štoviše, sirovi plodovi aronije imaju više antioksidansa od ostalog bobičastog voća. 

Brojne blagodati

Blagodati aronije su mnogobrojne, a neke od njih su: pomoć pri prevenciji kardiovaskularnih bolesti, snižava kolesterol, održava zdravlje urinarnog trakta, štiti od urinarnih infekcija, uravnotežuje probavne procese, podiže energiju i vitalnost organizma. Aronija raste na listopadnim grmovima podrijetlom s istoka Sjeverne Amerike. Prvi su je počeli upotrebljavati sjevernoamerički Indijanci, a sušeni plodovi aronije služili su im kao hrana za zimu i okrjepu tijela. Aronija je u Europi postala popularna i tražena prvo zbog privlačnih cvjetova, a zatim i zbog velikih nutritivnih vrijednosti.

Aronia proizvodi na Mondu

Aronia Original proizvodi dobiveni su iz eko proizvodnje uz visoko kvalitetnu sirovinu kao i pažljivu obradu što jamči čistoću i prepoznatljivost okusa. Proizvodi nemaju dodanih šećera, niske su kalorijske vrijednosti te pogodni za vegetarijance i vegane. Na Mondu povoljno naruči nekoliko ukusnih i zdravih proizvoda od Aronije.

Organski 100 posto matični sok od aronije iz ekološkog uzgoja dobiven je procesom hladnog prešanja pažljivo odabranih bobica aronije što ga čini apsolutno jedinstvenim proizvodom na tržištu. Prah od aronije bogat je nutritivnim tvarima, bez glutena i odličan je za dijabetičare. Koristi se kao dodatak jelima, umiješan u jogurt, zobene pahuljice, müsle i razne salate, pa čak i kruh. 

Širok izbor proizvoda

Specijal čaj od aronije osvježavajući je i jedinstven, kako po okusu tako i po svojem učinku. Voćni namaz od aronije pripremljen je po posebnoj recepturi koja sadrži najmanje 50 posto voćne mase i soka aronije, što ovaj namaz čini posebnim. Bogatstvo mirisa i okusa ovog namaza na svježem i hrskavom kruhu podsjeća na djetinjstvo u bakinoj kuhinji. Posjeti Mondo Internet Supershop i naruči proizvode Aronia Original.

Na Mondo Internet Supershopu možeš plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), poduzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kuna, dok je za narudžbe preko 700 kuna dostava besplatna. Rok isporuke je od 1 do 3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktiraj nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar AroniaOriginalHrvatska
      AroniaOriginalHrvatska

      Draga Visnjahren, odgovor je DA, aroniju smiju konzumirati trudnice i to po normalno preporučenoj količini od 0.5 do 1 cdecilitar na dan.

    • Default avatar -
      wisnjahren

      Mene zanima da li proizvode (sok, čaj i sl.) i plodove aronije smiju konzumirati trudnice?

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.