Dijeta 24. lipnja 2014.

'Moja dijeta na moru'

Naslovna2_4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon prvog tjedna provedenog na dijeti tijekom kojeg je imala kriz,e Lucija je izjavila kako je drugi tjedan oduševljena 'Nupo-hranom sa zadatkom' i to iz više razloga. Prvi je taj što više nije gladna, drugi zbog uočenih rezultata, a treći zbog lakoće pripreme. Dodatno ju je motiviralo što joj je suprug rekao da je iznenađen njezinom ustrajnošću

Jednostavnija svakodnevica

Oduševljena sam i to s više stvari pa ti moram redom ispričati detalje. Fascinirana sam lakoćom pripravljanja Nupo hrane. Dva tjedna sam na godišnjem odmoru koji provodim s obitelji na moru u apartmanu. Svatko tko je ikad ljetovao u apartmanu zna što znači pripremiti doma sve što se može i namjerava ponijeti. Zatim razmišljanje što, kada i kako svaki dan pripremiti u minijaturnoj kuhinji bez pećnice. Tu je i jutarnji odlazak u jedinu (minijaturnu) trgovinu u selu u kojem su se u isto vrijeme s tobom našli i svi ostali trenutni stanovnici. E, sada lijepo zažmiri i poželi: Nupo! Jer sve navedeno možeš isti tren zaboraviti. Divota. 

Nije mi problem gledati druge dok jedu Nutellu

Oduševljena sam jer više nisam gladna! Sada sam već potpuno uigrana, na šest je shake-ova moje tijelo već naviknulo i ne moram gledati na sat kada je vrijeme za sljedeći. Ne moram misliti na hranu niti je pripremati. Nosim shake sa sobom na plažu, a pila sam ga i na putu u autu. Moja obitelj je naviknula na moj novi način prehrane i stvarno mi pomažu. Uopće mi nije problem sjediti s njima i gledati ih kako primjerice jedu svoje palačinke s Nutellom. Razveselila sam se kada mi je suprug jednu večer rekao da je iznenađen sa mnom, da je mislio da ne bih mogla biti tako ustrajna. E da, nije lako iznenaditi supruga nakon 17 godina braka.

Tijelo mi je zategnutije

Oduševljena sam i rezultatima. Primjećujem da mi je tijelo zategnutije, trbuh je manji, sve je nekako ravnomjerno smanjeno. Čekam mjerenje u Nupo uredu u Prečkom, na istoj profesionalnoj vagi da vidim točne brojke. Oduševljena sam i novim otkrivanjem sebe i svoje snage volje. Sada kad sam konačno smogla snage početi s dijetnom prehranom, čvrsta sam i u odluci da ću svakodnevno vježbati.

Znam da će fizički napor samo još poboljšati i rezultat i moje zdravlje. Svaki dan vježbam 40-ak minuta vježbe za kralježnicu, a na moru svako jutro brzim hodom prelazim po nekoliko kilometara, što svakako planiram nastaviti i kod kuće, u svom selu gdje je priroda također predivna. Osjećam se kao nova, puna sam energije, jedva čekam jutro da ponovno hodam, da skinem još kilograma i da što brže dođem do cilja. Stvarno sam zahvalna za ovaj Nupo zgoditak, za priliku koja mi je dana. I moja je obitelj ponosna na mene. A ja ću ti reći koliko sam ponosna kad prođe svih 60 dana i ugledaš novu mene.

Uz aplikaciju Nupo eSAVJETNIK do 10 posto popusta

Ako već nisi, iskoristi interaktivnu aplikaciju Nupo eSAVJETNIK koju je napravio stručni Nupo tim, a koja će ti na temelju tvojih unesenih podataka izračunati zanimljive parametre, predložiti najidealniji put do ostvarenja vlastitog cilja, a kroz odabir jednog od omiljenih Nupo paketa to učiniti puno bržim i jednostavnijim - na potpuno zdrav, siguran i učinkovit način, što je provjereno i dokazano u više od 50 kliničkih studija! Klikni ovdje i pitaj Nupo eSAVJETNIKa sve što te zanima i ostvari dodatnih 10 posto popusta na već snižene cijene na Nupo web shopu.

Za sva pitanja i podršku možeš nazvati i Nupo Call centar na broj 091 1576 385 ili se javiti putem e-maila na info@nupo.hr.

Više o Luciji doznaj ovdje.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      snjeska83

      samo tako i dalje nupo je cisti dokaz da je prilagodljiv svim mjestima i svim vremenskim prilikama :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.