Ljepota i relax 11. srpnja 2014.

Kreme za sunčanje s mineralnim filterima

Uspr-Krem
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

BioSolis je linija ekoloških krema za zaštitu od sunca – štiti i čovjeka i okoliš, ne sadrži parabene, ima eko-friendly plastiku koja se može reciklirati, bez kemijskih filtera, boja i mirisa. Jedini europski brend koji je dobio dozvolu FDA za cijelu svoju liniju krema i udovoljio njihovim strogim standardima

Biosolis sadrži isključivo mineralne filtere – mineralni filteri (titan dioksid i cink oksid) bez nanočestica, ostaju na površini kože i reflektiraju štetno UV zračenje, poput ogledala. Njihovo djelovanje je trenutno, a učinkovitost duža.  Svi BioSolis proizvodi testirani su SPF (UVB) i UVA testovima zaštite. Cijela linija proizvoda nosi ECOCERT certifikat za 'Zelenu i ekološku kozmetiku'. BioSolis je vrhunski brend ekološke kozmetike kojeg našim potrošačima nudimo po najnižim cijenama u EU.

BioSolis proizvodi koji su dostupni u RH su:

  • Mlijeko za lice i tijelo SPF 15 - Nježan losion srednje zaštite; bogat aloe verom. Učinkovit tijekom cijelog dana: njegov faktor zaštite spf 15 preporučuje se za kožu naviknutu na sunce. Pogodno je za lice i tijelo.
  • Mlijeko za lice i tijelo SPF 30 - Nježan losion visoke zaštite; bogat aloa verom. Učinkovit tijekom cijelog dana. Preporučuje se za kožu koja nije naviknuta na sunce. Pogodno je za lice i tijelo.
  • Mlijeko za lice i tijelo SPF 50+ (za djecu) - Nježan losion s vrlo visokom razinom zaštite, bogat aloe verom. Učinkovit za djecu tijekom cijelog dana. Vrlo vodootporan, preporučuje se za osjetljivu kožu djece i odraslih. Pogodno za lice i tijelo.
  • Fluid za lice SPF50+ - Nježan fluid visoke zaštite za lice i vrat. Hidratizira gornje slojeve kože. Pogodan za problematičnu kožu i kožu osjetljivu na sunce.
  • Krema za lice SPF30 - Nježna, hidratantna krema visoke zaštite, vrlo bogata aloe verom. Pogodna za lice i vrat.
  • Ulje za tijelo u spreju SPF 6 - Suho ulje za kožu koja je već naviknuta na sunce. Prirodna blagodat zaštite od sunca spf 6. Pogodno za tijelo i kosu.
  • Mlijeko za poslije sunčanja - Vrlo tekući i lagano upijajuć losion nemasne teksture s visokom koncentracijom aloa vere osigurava učinkovitu hidrataciju. Koža je dobro nahranjena i regenerirana.
  • Mlijeko za samotamnjenje - Učinkovito kod prve upotrebe, mlijeko za samotamnjenje ne ostavlja tragove i lagano, ugodno miriše.

Ovi BIOSOLIS proizvodi dostupni su u ljekarnama i bio&bio trgovinama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.