Dijeta 29. srpnja 2014.

"Zajedno smo izgubile 17 kg i 68 cm!"

Cure-Uspr
1/7
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ivana i Lucija zajedno su u 6 tjedana Nupo režima izgubile ukupno 17 kilograma i 68 centimetara! Obje kandidatkinje prezadovoljne su rezultatima i žele nastaviti s Nupom i nakon završetka projekta. Njihovo veselje, dojmove i planove za budućnost pogledaj u video prilogu u članku

Usvojile nove navike i nova znanja

Rezultati nakon 6 tjedana projekta su odlični. Ivana i Lucija, na kraju projekta 'Nupo - hrana sa zadatkom', obje su za jednu jedinicu smanjile nivo visceralne masnoće, odnosno masnoće koja se nalazi oko unutarnjih organa. Zajedno su u 6 tjedana Nupo režima izgubile ukupno 17 kilograma i 68 centimetara. Obje kandidatkinje Nupo prehranom naviknule su organizam na male porcije u pravilnim vremenskim razmacima te uključile tjelovježbu kao svoju svakodnevnu 'ovisnost'. U projektu su usvojile i nova znanja i nove navike, a gubitkom kilograma smanjile su opterećenje na zglobove i kralježnicu te smanjile rizik od koronarnih bolesti srca, dijabetesa i visokog krvnog tlaka.

Druženje s Nupom nastavlja se i dalje

''Iako program završava, moje druženje s Nupom neće stati. Namjeravam još barem mjesec dana kombinirati Nupo s normalnom prehranom, a kasnije, čak i kada dođem do svoje željene težine sigurno ću nastaviti mijenjati doručak i večeru Nupom jer mi je postao nezamjenjiv'', rekla nam je Ivana.

Lucija je dodala kako je sretna što je promijenila cijeli način života i rekla kako će nam se javiti za koji mjesec, da vidimo kako joj ide i da svima pokaže da i oni to mogu. Putem Nupo webshopa obje kandidatkinje naručit će 1-mjesečni Nupo paket koji će postepeno kombinirati s vlastitom zdravom prehranom držeći se edukativnog Nupo Sustava kockica uz kojeg je sve mnogo lakše i koji će ih naučiti o kalorijskoj vrijednosti raznih jela i pića. I sve to naravno uz neizostavnu podršku Nupo tima.

U video prilogu pogledaj veselje zbog odličnih rezultata naših kandidatkinja i dojmove Nupo tima koji ih je pratio i podržavao kroz cijeli projekt. Video snimila Suzana Badrov, a montirao Davor Batisweiler.

Hrana sa zadatkom - izbor je na tebi

Iako se matematika mršavljenja može činiti jednostavnom, manje unosa i više potrošnje, u realnom svijetu obično sve postaje puno teže. Smatra se da svaki kilogram prekomjerne tjelesne mase sadrži 7500 kalorija. Po takvoj bi računici trebalo dnevno unositi 1000 kalorija manje nego što nam je potrebno da bi tijekom tjedan dana izgubili jedan kilogram masnog tkiva. Debljina je bolest s pandemijskim razmjerima i vodeći rizični čimbenik nastanka mnogih drugih oboljenja. Prvi korak u njezinom liječenju je gubitak kilograma, a taj proces najprije počinje čvrstom odlukom i dijetom koja se mora prilagoditi svakom pojedincu. Prekomjerna tjelesna težina formira se ako kroz duži period u svoje tijelo unosimo više kalorija nego što ih iskoristimo pa tijelo taj višak pohranjuje kao masti.

Nupo koncept

Nupo koncept vrlo niskokalorijske dijete na hrvatskom je tržištu prisutan već gotovo dvije godine. Mnoštvo zadovoljnih korisnika prepoznalo je koncept, izgubilo neželjene kilograme, baš kao i jako puno centimetara! Nupo je prvi potpuni prehrambeni nadomjestak u vrlo niskokalorijskoj dijeti na hrvatskom tržištu, pomoću kojeg sa šest laganih, a punovrijednih obroka dnevno osiguravate sve što vašem tijelu treba. Investicija u ovakav koncept dijetalne prehrane investicija je u tvoje zdravlje i stoga ne predstavlja dodatni trošak. U trgovini ćeš na ovaj način u konačnici potrošiti manje, nego što bi te koštala uobičajena prehrana.

Provjereno i sigurno

U posljednjih 30 godina, Nupo proizvodi provjereni su i potvrđeni u više od 50 kliničkih studija te se i dalje kontinuirano razvijaju i provjeravaju od strane stručnih timova u mnogim bolnicama. Govorimo o najstarijoj i najbolje dokumentiranoj vrlo niskokalorijskoj dijeti na svijetu. ''Svakodnevno vodimo brigu o kvaliteti proizvoda i o specifičnim potrebama naših korisnika kako bi svi postigli optimalne rezultate u mršavljenju i pri tome i dalje bili zdravi.'' rekao je Matija Troskot, voditelj prodaje na hrvatskom tržištu.

Hrana sa zadatkom

Na hrvatskom tržištu Nupo proizvodi registrirani su kao hrana za posebne prehrambene potrebe što ga bitno diferencira od svih ostalih 'prečaca' u mršavljenju. Mnogi naši korisnici prethodno su iskušali različite dijete i dodatke prehrani s kojima najčešće nisu ostvarili željeni rezultat, a organizam deficitirali određenih nutrijenata. Tek s Nupom i uz stručnu podršku tima nutricionista napravili su željeni iskorak, riješili se neželjenih kilograma i sada ih uz sva stečena znanja uspješno održavaju. Hrana je pažljivo nutritivno i kalorijski dozirana, a svi obroci su lagani, a punovrijedni. Lagani jer imaju malo kalorija, a punovrijedni jer sadrže sve tijelu potrebne nutrijente. Mnogi često kažu da Nupo niti nije dijeta, jer se osjećaju super i puni su energije!

Kako postići željene rezultate

Kako bismo to postigli u organizam je nužno unijeti sve potrebne hranjive tvari kao što su ugljikohidrati, proteini, masti, vlakna, vitamini i minerali, ali s minimalno kalorija. Navedeni makro i mikro nutrijenti tijelu će dati osjećaj sitosti te osigurati dobro raspoloženje jer ti neće nedostajati niti jedna od esencijalnih hranjivih tvari. Ostvarit ćemo svojevrstan kalorijski deficit ni na uštrb jednog nutrijenta pa će tako tvoje tijelo dobiti mogućnost da 'otopi' sve zalihe masnoća i zato gubiš na težini.

Zašto Nupo?

Koristeći Nupo proizvode osim gubitka najvidljivijih kilograma i centimetara, imaš priliku smanjiti indeks tjelesne mase, u korist mišića značajno promijeniti omjer mišićnog i masnog tkiva, smanjiti nivo visceralne masnoće (masnoća oko unutarnjih organa), ubrzati metabolizam što za posljedicu ima puno brži rad i u fazi mirovanja, naviknuti organizam na male porcije (šest puta dnevno) u pravilnim vremenskim razmacima, smanjiti opterećenje na zglobove i kralježnicu, smanjiti rizik od koronarnih bolesti srca, dijabetesa, visokog krvnog tlaka, usvojiti nova znanja i nove navike, vratiti staro samopouzdanje i osjećati se super. Ako dodatno uključiš tjelovježbu kao svoju svakodnevnu 'ovisnost', u najpozitivnijem smislu te riječi, a kao naviku do kraja života, tvoj rezultat je puno bliže nego što misliš.

Gdje pronaći Nupo proizvode

Nupo proizvode možeš potražiti diljem Hrvatske, u odabranim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, dm prodavaonicama te putem Nupo webshopa na www.nupo.hr. Svi proizvodi mogu se kupiti pojedinačno ili kreiranjem vlastitog paketa s tvojim omiljenim Nupo okusima. Na taj ćeš si način osigurati hranjivi obrok na poslu ili na plaži ako koristiš blagodati godišnjih odmora ili se pak odlučiti za svoje 7-dnevno, 14-dnevno ili 1-mjesečno Nupo iskustvo koje će ti u potpunosti pomoći u gubitku neželjenih kilograma.

Sretni smo, što ti i dalje možemo osigurati najbolje proizvode! Tvoj Nupo.

Upiši čarobni kod i do 01.08. iskoristi priliku za 15 posto popusta na sve Nupo proizvode

Osnovna ideja za Nupo bila je revolucionarna: nov i pozitivan pristup mršavljenju, koji daje korisniku moć da kontrolira svoje kilograme, a tako i izgled svoga tijela. Od 22. srpnja do 1. kolovoza možeš kupiti Nupo proizvode po 15 posto povoljnijoj cijeni! Pročitaj što trebaš napraviti da ostvariš popust!

Popust možeš ostvariti tako da u nuposhopu na www.nupo.hr prilikom kupnje upišeš kod popusta koji glasi ZDRAVAKRAVA. Uz Nupo dijetalnu prehranu glumica Ana Begić Tahiri smršavila je 14 kilograma, i danas ih uspješno održava. U međuvremenu su joj se pridružile još mnoge Hrvatice i mnogi Hrvati, poznati ili malo manje poznati, ali svi jednako bitni, Nupo timu najbitniji. A da se uz Nupo neželjeni kilogrami rješavaju na potpuno zdrav, siguran i učinkovit način dokazale su i Lucija i Ivana.

Za sva pitanja i podršku nazovi Nupo Call centar na broj 091 1576 385 ili se javi putem e-maila na info@nupo.hr. Posjeti službenu Facebook stranicu NupoHrvatska i postani dio velike Nupo obitelji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.