Zdravlje 31. listopada 2014.

Nova optika i prodavaonica lijekova

Mandis
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U samom centru Zagreba, na adresi trg Maršala Tita br.8, otvoren jedinstveni koncept optike i specijalizirane prodavaonice lijekova koja na jednom mjestu pruža usluge dermokozmetičkog, nutricionističkog i optometrijskog savjetovališta uz određivanje dioptrije – Mandis plus

Specijalizirana prodavaonica

Želeći svojim klijentima pružiti uslugu više, tvrtka Mandis pharm novim je i jedinstvenim konceptom napravila velik iskorak u poslovanju čime je dokazala da svojim radom i pristupom želi biti dugoročna podrška svojim klijentima, a ponudu usluga uvijek održati na najvišoj mogućoj razini. Mandis plus, koncept optike i specijalizirane prodavaonice lijekova koja objedinjuje usluge dermokozmetičkog i nutricionističkog savjetovališta uz optometrijsko savjetovalište i određivanje dioptrije, na jednom mjestu osigurava cjelovit pristup rješavanju zdravstvenih problema i tegoba svojih klijenata.

Obiteljska tradicija i dvadesetogodišnje iskustvo prisutno u ljekarništvu te velika mreža ljekarničkih jedinica pružili su nam mogućnost da uvidimo potrebe klijenata te nadogradnjom postojećeg sustava pružimo uslugu više. Izniman i jedinstven koncept zasigurno će biti prepoznat od strane klijenata, a kao glavnu prednost istaknuo bih njegovu praktičnost – objedinjenost zdravstvenih proizvoda i usluga na jednom mjestu“ izjavio je direktor tvrtke Mandis pharm, Ante Mandić.

Dubinski pregled kože

Dermokozmetičko savjetovalište nudi potpuno besplatan dubinski pregled kože najsuvremenijim Multi Skin Test Centrom MC 1000 – prvim takvim u Hrvatskoj. Prislanjanjem ultrazvučnih sondi na kožu klijenta, uređaj utvrđuje pravo stanje kože na temelju kojeg stručno osoblje Mandis plusa savjetima pomaže u pravilnoj njezi i zdravlju kože.

Uz velik izbor vitamina i minerala, dodataka prehrani i besplatne savjete nutricionista, Mandis plus optika i specijalizirana prodavaonica lijekova u optometrijskom savjetovalištu pruža i besplatan pregled optometrista koji na temelju dugogodišnjeg iskustva savjetima pomaže u odabiru kontaktnih leća te dioptrijskih naočala. U dijelu optike dostupan je i velik izbor atraktivnih sunčanih naočala.

Reprezentativan i ugodan prostor, dobra opskrbljenost kvalitetnim proizvodima, stručno i educirano osoblje te individualiziran pristup klijentu jamstvo su kvalitete i vrijednosti koju vam na jednom mjestu pruža Mandis plus, optika i specijalizirana prodavaonica lijekova.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.