Ljepota i relax 18. prosinca 2014.

'Rupice' za seksi leđa

Guz
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako je trend usmjeravanja pažnje na stražnji dio tijela započela Jennifer Lopez, Kim Kardashian dovela ga je do vrhunca pa ne čudi što su estetski zahvati na tom području sve traženiji. Novi hit su 'Barbie leđa' s rupicama pa smo pitali što o tome misli estetski kirurg Duje Ostojić, dr.med.

Rupice za seksi leđa

Estetski kirurg dr. Mike Comins za Telegraph je izjavio kako sve više žena želi 'Barbie leđa' – zahvat koji oblikuje rupice na leđima, kakve ima starleta Kim Kardashian, ali i popularna Barbie lutkica.

"Donja leđa su oduvijek jedan od najljepših dijelova ženskog tijela i mislim da je odlično što su žene napokon shvatile njegovu važnost. Globalno gledano, estetska kirurgija stražnjice je jedan od najbrže rastućih zahvata u estetskoj kirurgiji. Međutim, kada dođete u kliniku shvatite kako je donji dio leđa jednako važan te jedna stvar ne može izgledati dobro bez druge", istaknuo je dr. Comins.

Pridonose ljepoti leđa

Oblikovanje donjeg dijela ženskih leđa daje lutkast izgled figuri. Službeno zvan 'dimples en V' zahvat ('rupice u V') sastoji se od vađenja masnog tkiva Vaser tehnologijom (napredna vrsta liposukcije) i oblikovanja toliko željenih rupica u obliku slova V. Zahvat opisuje kao neinvazivan te jedan od onih koji se mogu realizirati u jednom danu. Cijena rupica je 2 000 funti (nešto manje od 20 tisuća kuna).

Duje Ostojić, dr.med. estetski kirurg specijaliziran za rekonstrukcijsku i plastičnu kirurgiju rekao nam je kako misli da nitko još nije radio ništa slično u Hrvatskoj: ''Mislim da takav zahvat može dati određene rezultate u ljepoti leđa, ali samo u malom broju pacijentica koje su poput starleta, lijepo građene te im takav mali dodatak može pomoći da izgledaju još bolje.''

Kako napraviti valoviti bob za blagdanske proslave doznaj na portalu Budi.IN

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.