Hrana 20. ožujka 2015.

Kokos i banana novi okusi cappuccina

Fran-Usp
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Franck, inovator u okusima, nikad ne miruje i uvijek se trudi osmisliti nove i uzbudljive kombinacije okusa. Obitelj Franck Café Cappuccina obogaćena je s dva iznimno uspješna i fina proizvoda koja će osloboditi tvoju kreativnost, ali i potaknuti maštu tvojih najmlađih

Cappuccino Kokos & bijela čokolada idealno je osvježenje bogatog okusa s više pjene, a ovaj su okus odabrali hrvatski potrošači. Naime, u izboru novoga okusa cappuccina prošle je godine sudjelovalo više od 2500 hrvatskih kavoljubaca od kojih je većina bila upravo za neodoljivu kombinaciju kokosa i bijele čokolade. U skladu s inovacijama i strategijom razvoja novih proizvoda, Franck u fokus uvijek stavlja preferencije potrošača i njihove želje, a rezultat takvog pristupa je i ovaj neodoljivi okus hrvatskim potrošačima dobro poznatog cappuccino brenda. Franck Café cappuccino kokos & bijela čokolada posebno oduševljava bogatstvom okusa, finom pjenom i kremastom teksturom, a ova zanimljiva kombinacija okusa podjednako dobro ide ujutro, u pauzi tijekom dana ili pak kao desert.

Neodoljivi Bananacino - topli napitak koji ne sadrži kavu

Franck Cafe ima i Bananaccino - pjenušav i ukusan napitak za klince sa slasnim okusom čokolade i banane. Pripremljen s toplim mlijekom za čas postaje puna šalica slatkog savršenstva. Bananacino ne sadrži kavu i zato u njemu mogu uživati svi uzrasti u svako doba dana, a može se naručiti i u kafićima.

Najomiljeniji cappuccino brend

Na hrvatskom tržištu, Franck Café je najprodavaniji brend među instant cappuccino napicima u kutijicama, a vodeću poziciju opravdava vrhunskom kvalitetom proizvoda i stalnim razvojem noviteta u skladu sa željama hrvatskih potrošača. Franck Café cappuccino u svojoj paleti okusa ima Classic, Čokoladu, Vaniliju, Irish Cream, Cappuccino s manje šećera, Cappuccino bez kofeina te Zimski cappuccino s aromatičnim okusom i mirisom cimeta, klinčića i đumbira.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.