Zdravlje 14. travnja 2015.

Osvoji lasersku korekciju vida

Doktoriu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prijavi se na kviz i osvojite temeljit pregled očiju, provjeri koje su tvoje mogućnosti za savršen vid. Najboljem sudioniku Poliklinika Opto Centar daruje lasersku korekciju vida.

Što je, laserska korekcija vida? Laserom se djeluje na određeni dio rožnice, ovisno o kojoj korekciji se radi. Kod kratkovidnosti se smanjuje zakrivljenost rožnice, kod dalekovidnosti se djeluje na kružni pojas rožnice oko središta, a kod astigmatizma izjednačavamo nepravilnu zakrivljenost rožnice. Poliklinika Opto Centar u sva tri slučaja, ravnopravno primjenjuje dvije metode individualno o svakom pacijentu: LASIK ili Advanced T-PRK.

Operacija bez dodira instrumenta s okom

Napredni transepitelni PRK (Advanced T-PRK) je jedini postupak laserske korekcije vida bez dodira instrumenata s okom. Posljednjih godina zbog iznimno dobrih rezultata i manje neugode pacijenata tijekom zahvata, u Opto Centru svi površinski PRK zahvati izvode se na ovaj način.

Manje je invazivan od LASIK-a jer se tretira samo površina oka, ali je neugoda u prvim danima nakon zahvata veća u odnosu na LASIK. Kad je potrebno obje metode mogu se napraviti prema jedinstvenom "otisku" tvog oka kao "Wavefront" vođeni tretmani.

Prijavi se na kviz i osvoji temeljit pregled očiju, provjeri koje su tvoje mogućnosti savršenog vida. Najboljem sudioniku darujemo lasersku korekciju vida. Poliklinika Opto Centar pronaći će najbolje rješenje za tebe.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Dread25

      Hvala na odgovoru! :) Pozdrav!

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga Dread25, nagradnu igru nismo mi organizirali pa bi bilo najbolje da se obratiš direktno Opto centru. Pozdrav od Zdrave Krave

    • Default avatar -
      Dread25

      Kad će se znati dobitnik ovoga? ne piše niti do kada će kviz biti aktivan...?

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.