Psiha i seks 29. lipnja 2015.

Feng Shui ljetni ljubavni horoskop!

Aleksandra-Dorann_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Draga čitateljice, ljeto je vrijeme za odmaranje i uživanje, a isto tako i za upoznavanja i druženja. U ovoj godini energija je delikatna i osjetljiva i zato je pogodna za romantične duše. Doznaj što ti Feng Shui donosi ovog ljeta. Morsku avanturu ili početak prave ljubavi?

Idealna godina za romantičare

2015. godina potiče introspekciju i otkrivanje unutrašnjih potreba pa dosta veza puca jer se ove godine ljudi suočavaju sa svojom dubljom istinom koja možda nije u skladu s vezama izgrađenima na površnim procjenama. Energija godine isto tako zahtjeva razrješavanje prošlosti pa je moguće da nam se vraćaju u život osobe na koje smo već zaboravili. U ovoj godini energija je delikatna i osjetljiva i zato pogodna za romantične duše

Za one koji su sami i htjeli bi nekoga upoznati, u 2015. godini dobro je spavati u sjeverozapadnom djelu kuće odnosno stana. Tamo cijele godine boravi energija koja podržava romantične susrete i zaljubljivanje. Također, kod parova spavanje u sjeverozapadnom sektoru potiče harmoniju i produbljavanje ljubavnog odnos te stvara uvjete za zaruke i vjenčanja.

Doznaj koji si znak u Feng Shui horoskopu.

Što donosi ljeto?

Doznaj kakvo ljeto će imati koji element. Ljeto je razdoblje kada je najsnažniji element Vatre koja stimulira veselje, druženje, strastvenost i zaljubljivanje.

Zemlja

Najviše sreće u ljubavi ovo cijelo ljeto će imati osobe rođene u elementu Yin i Yang Zemlja, za njih je važno da su što više u pokretu i u blizini vode, to će ih ispunit magnetizmom i zavodljivošću. Yin Zemlje bi u kolovozu mogle upoznati ljubav svog života.

Voda

Drugi po redu u ljubavi su Yin i Yang Voda, a trebaju požuriti nekoga upoznati  jer su povoljni ljubavni uvjeti snažni već od 5. mjeseca i traju do drugog tjedna 8. mjeseca. Ako se ništa još ne dogodi zamoli prijateljicu da ti predloži dečka za spoj.

Vatra

Ove godine žene Vatre osjetit će romantične vibracije u 6. mjesecu, pogotovo Yin Vatre. Sreća u ljubavi za njih će se nastaviti sve do 8. mjeseca kada će muškarci Vatre početi uživati u pozitivnoj ljubavnoj energiji.

Drvo

Muškarci Drva imaju ljubavnu sreću ograničenu na 7. mjesec pa im se zato preporuča aktivno druženje. Žene Drvo trebat će pričekati drugu polovicu 8. mjeseca, ali ih zato očekuje energija koji im donosi iznimno romantičan rujan.

Metal

Od svih elemenata, ovog ljeta ljubav najviše priželjkuju osobe rođene u elementu Metala, ali bez obzira koliko su spremne, ljubavna iskra teško dolazi do njih. Situacija će se promijeniti na bolje za muškarce rođene u elementu Metala, dok će se žene rođene u elementu Metala trebati jako potruditi da se nešto razvije iz privlačnosti na prvom susretu.

Voda donosi sreću

Ako ovog ljeta priželjkuješ upoznati nekog posebnog, a nemaš mogućnost odabrati sobu na sjeverozapadu, možeš koristiti mjesečne energije i spavati  u sobi na južnom dijelu stana ili kuće u 7. mjesecu., a u 8. mjesecu u na sjevernom dijelu stana. Voda u prirodi, bilo to more, jezero ili rijeka, stimulira zaljubljivanje, seksualnost i fertilnost zato za sve elemente uvijek ima šanse da im se dogodi morska ljubav, a parovima koji žele bebu možda ljetovanje ispuni želju.

Izračunaj svoju idealnu Feng Shui ljubavnu kombinaciju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.