Fitness 13. listopada 2015.

Vin Diesel u 6 dana isklesao trbuh?

Vin-Us
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prije tjedan dana fotografi su uhvatili Vin Diesela kako se bez majice šeće na balkonu u Miamiju, a do izražaja je dolazio za njega neobičan, poveći trbuh. Diesela su komentari na društvenim mrežama očito ponukali da nešto poduzme po tom pitanju pa je u nedjelju na Instagramu podijelio fotografiju trbuha koji nimalo ne nalikuje onom od prije tjedan dana.

Okrugli trbuh ili isklesan?

Fotografija koju je Vin Diesel u nedjelju podijelio na Instagramu možda i ne bi bila čudna da glumac prije tjedan dana nije snimljen u jednom potpuno drugom izdanju. Tada su ga fotografi uhvatili kako se bez majice šeće po balkonu hotela u Miamiju, a do izražaja je došao njegov neobično okrugao trbuh. Bilo je to poprilično iznenađujuće jer je holivudski glumac inače poznat po svom isklesanom tijelu. Pogledaj fotografiju na 24sata.

Diesela su komentari na društvenim mrežama očito ponukali da nešto poduzme po tom pitanju pa je u nedjelju na Instagramu podijelio fotografiju trbuha koji nimalo ne nalikuje onom od prije tjedan dana. Napisao je u opisu da je to nova fotografija, koju je uslikao jučer za sve one koji žele show i za one koji vole njegovo tijelo bez obzira na sve. Njegov trbuh je na novoj fotografiji opet ravan i isklesan. Njegovi obožavatelji nisu se mogli nadiviti njegovom novom - starom izgledu, a mediji su se raspisali o tome kako je moguća takva razlika u izgledu u samo tjedan dana.

Savjete trenera i video vježbe uz koje ćeš na zdrav način dobiti ''pločice'', možeš potražiti u Mršavimo zajedno Klubu.

Manipulacija jednostavnim trikovima

Neki tvrde da je drastično smršavio u samo tjedan dana, a neki da je brutalno vježbao. Mi mislimo kako sve ovisi do određenog trenutka i kuta fotografiranja što je potvrdio svojim primjerom fitness trener Andrew Dixon za Daily Mail. On je želio pokazati kako se fotografije drastičnih fitness promjena lako mogu izmanipulirati nekim jednostavnim trikovima. Fotografirao je dvije fotografije i pokazao kako u roku do sat vremena možete doći od 'trbuščića' do pločica. Na prvoj fotografiji je obukao šire hlače, napuhao trbuh, ostavio je neobrijanu bradu i dužu kosu te se slikao pod svjetlosću koja ističe nedostatke

Za drugu fotografiju napravio je prije nekoliko trbušnjaka kako bi mu se stisnuli, uvukao je trbuh i napeo ga, obrijao se i ošišao, obukao uže i kraće hlače te se fotografirao pod tamnijim svjetlom s više sjena. Dokazao je kako se zaista s fotografijama može manipulirati i bez Photoshopa pa mi vjerujemo da su Vin Diesela ulovili u nezgodnom i opuštenom trenutku.

Komentar stručnjaka

"Oscilacije u težini jednostavno idu u 'rok službe' profesionalnog glumca, no one mogu imati štetne posljedice za zdravlje posebice kad su velike kao u slučaju Jareda Leta za film 'Dallas Buyers Club'. Studije pokazuju da što težina više varira, to je rizik od kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa i depresije viši'', objasnila je nutricionistica Mirja Jošić. Doznaj više o drastičnom gubitku kilograma Jareda Leta i Matthew McConaugheya za filmsku ulogu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.