Dijeta 23. listopada 2015.

Posjeti besplatnu radionicu Body tehnike

Idejna_Zacetnica2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Posjeti besplatne radionice vježbanja i predavanja poznatih stručnjaka ovaj vikend na Festivalu vitalnosti koji će se održati na Europskom trgu u Zagrebu. Stručnjaci će svim zainteresiranim posjetiteljima prezentirati nove metode vježbanja i opuštanja. Dođi i pitaj ih sve što te zanima!

Želiš biti fit i u formi, saznati koji su novi trendovi u vježbanju, zdravoj prehrani i uljepšavanju? Nisi sigurna kako odabrati najbolje vitamine i minerale za svoj organizam? Sve to možeš saznati na Festivalu vitalnosti koji će se ovoga vikenda, 24. i 25. listopada, održati u središtu Zagreba.

Tjelesnim pokretom do vitalnosti

Magistrica kineziologije te stručnjakinja Mršavimo zajedno kluba Ana-Marija Jagodić Rukavina vlasnica je PBS Centra sportske izvrsnosti i inovatorica Body tehnike, jedinstvenog oblika vježbanja u području sporta, rekreacije i rehabilitacije. U subotu 24. listopada će na glavnom stageu Festivala vitkosti u 13:10 sati održati besplatne radionice za sve zainteresirane posjetitelje. Dođi i nauči više o Body tehnici, jedinstvenom načinu pokreta! Sve vježbe Body tehnike su terapeutske, a uz stručnjakinju o Ana-Mariju naučit ćeš kako sanirati posljedice i riješiti uzroke svojih problema. Nakon tjelovježbe, svaki posjetitelj ove radionice može se okrijepiti Mivela vodom.

Brojne videovježbe Ana-Marije Jagodić Rukavine uz koje možeš na zdrav način mršavjeti potraži u Mršavimo zajedno klubu. Kao član Kluba, također možeš postavljati brojna pitanja i potražiti stručne savjete Ana-Marije te preostalih stručnjaka fitness trenera, nutricionista i psihologa Kluba. Doznaj više!

Saznaj kako Body tehnikom doći do savršene stražnjice.

Masaža za opuštajući vikend

Ako se uz tjelovježbu budeš htjela malo i odmoriti, posjeti radionicu masaža u 12:40 sati na istoj lokaciji. Obrtnička škola za osobne usluge prezentirat će masaže pa stoga dođi na besplatnu masažu te nauči sve o njihovoj učinkovitosti.

Više o Festivalu vitalnosti doznaj ovdje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.