Hrana 01. prosinca 2015.

Recenzije Biotta sokova za imunitet

Biott630_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Biotta sokovi izvrstan su izvor prirodnih vitamina i minerala, a naši čitatelji su ih probali. Isprobali su Biotta Powerberry i Biotta Aronia-Acerola sokove te su s nama podijelili kakvog su okusa te kako je prirodan izvor vitamina djelovao na njih i njihovu vitalnost

Recenzije čitatelja:

A., D. i Dubravka Špančić:

Dobiveni paket posebno je razveselio djevojčicu A. (3 god.) i dječaka D. (5 god.) kao i njihovu trudnu mamu. Mislimo da su navedeni i kušani sokovi dobar dodatak prehrani, jer često ne stignemo kvalitetom i količinski jesti kako bi trebali. Posebno u ove jesensko-zimske dane kada je i sve teže othrvati se virozama i prehladama. Ovo nije prvi puta da pijemo Biotta sokove. Biotta sokovi su kvalitetni, donose niz prednosti za zdravlje, voće dolazi iz organskog uzgoja te su jednostavni za upotrebu. Okus im je prirodan, odnosno doista se stječe dojam da se radi o prirodnom soku, dobivenom iz voća, intenzivnijem nego kod drugih sokova, ali ne i neugodan. Miris je također takav, odgovara voću od kojeg je dobiven sok. Kod soka Powerberry naglasili bismo osjećaj svježine u čaši, a kod soka Aronia-acerola smo imali dojam da unutra ima još i cikle kao dodatka. S obzirom da ne uzimamo redovito sokove Biotta ne možemo izdvojiti nekakve velike razlike u stanju organizma, ali bi smo ih vrlo rado nastavili i redovno uzimati. Kako se radi o 100 posto ekološkim sokovima jer voće dolazi iz organskog uzgoja naša je preporuka svakako probati! Iako je cijena malo visoka za današnje standarde dovoljno je s vremena na vrijeme priušti si Biotta sok i ojačati organizam.  

Vladimir Rakoš:

Ovo je prvi put da sam konzumirao Biotta sokove i oba soka su prirodnog i ugodnog okusa. Od svih prirodnih sokova očekujem da imaju što manje dodanih šećera i konzervansa te ostalih aditiva. Moraju imati prirodnu boju i okus kakav ima voće i u prirodnom obliku. Sok mora djelovati osvježavajuće i imati što veći postotak voća u sebi. Po pitanju svih ovih navedenih karakteristika mogu iznijeti da su oba soka ispunila moja očekivanja, s naglaskom da mi je sok Aronia-Acerola ipak bio draži jer je sačinjavao manji broj voćnih vrsta u sebi i svaki okus je dolazio do izražaja. Sokove sam isprobavao uvijek prije samog obroka kao aperitiv i zbog toga su sokovi imali učinka na otvaranju probave i povećanje apetita. Kako su sokovi sami po sebi jako osvježavajući osjećao sam se poletnije i zadovoljnije. Smatram da su prirodni sokovi prava mala riznica vitamina koji osim toga imaju i relaksirajući učinak na organizam. Jedna čaša ovakvih sokova svaki dan možda neće polučiti svoj učinak u kratkom vremenu, ali njegovom daljnjom konzumacijom kroz duži vremenski period ne sumnjam da učinak neće izostati. Tako da definitivno ću nastaviti konzumirati ovakve prirodne sokove tijekom cijele godine, a ne samo sada kada 'nije sezona' svježeg voća. Moja uža obitelj već je upoznata s ovim sokovima jer sam im prenio pozitivne dojmove, a ostalim prijateljima i poznanicima ću preporučiti ove sokove prije svega zbog njihove brige o zdravlju, smanjenom unosu šećera i kalorija ili jednostavnu kao puno bolju alternativu različitim čajevima i ostalim napicima. Voće sadržano u ova dva soka je jako bogato antioksidansima zbog čega sok ima osvježavajući učinak na organizam. Razlog više moje preporuke ovih sokova ostalima!

Mirela Majnarić:

Prvi puta pijem Biotta sokove i oba su jako ugodni i pitki. Iako inače nisam veliki obožavatelj aronije, kombinacija s acerolom je pun pogodak. Ugodno je slatkast, ali niti jedan od okusa nije preintenzivan, već je postignut ugodan balans. Ipak, Powerberry je moj favorit, vjerojatno zato jer i inače preferiram bobice koje su u ovoj kombinaciji. Posebno mi se svidjela jagoda koja se lijepo ističe, iako ne toliko okusom koliko mirisom. Od ovih sokova očekivala sam vitaminsku bombu koja će mi dati više energije kako bih izdržala svakodnevni naporni životni tempo. Sokove sam pila na način da sam minimizirala unos kave, a nju sam zamijenila Biotta sokovima. Osjećala sam se bolje i vitalnije pogotovo zbog toga što imam osjetljiv želudac. Čini mi se i da mi je tijelo bolje reagiralo na ovu naglu vremensku promjenu nego što bi to inače bilo, uz manje šmrcanja, kihanja, grlobolje i sl. Stvarno sam zadovoljna što sam ih isprobala i svakako bih nastavila konzumaciju jer su odlični. Sokovi su iznimno ukusni, kvalitetni, zdravi i djelotvorni. Preporučila bi ih svima koji žele na 100 posto prirodan način osnažiti i zaštititi organizam pred zimski val prehlada i gripa ili se općenito osjećati bolje na prirodan način.

Andrijana Tudor:

Ovo je bio prvi put da konzumiram Biotta proizvode. Oba soka su pitka i jako ukusna, ali da baš moram odlučiti između ukusnijeg, to bi bio Aronia-Acerola. Osobno preferiram trpkije sokove. Powerberry mi je čak i sladak, za moj ukus. Očekivala sam sok identičnog okusa kakvog ima i navedeno voće, energiju koju mi daje. I nisam se razočarala. Osjetila sam povećanje snage, brži protok energije, pila sam 2 dcl dnevno, a kao da sam popila litru. Apetit se nije promijenio kao ni probava, s tog aspekta smatram da je potrebno dugoročnije konzumirati sok. Naravno da bih nastavila sa kurom. Dapače, vidjela sam na internetskoj stranici koji su svi sokovi u ponudi, tako da ne bih pogriješila ni sa brusnicom, crnim ribizlom ili pak šipkom. Volim te voćke. Preporučila bih Biotta sokove svim svojima bližnjima, prijateljima i obitelji, kolegama. Sokovi su zdravi,iznimno ukusni, nemaju puno ili uopće šećera, masnoće također. Apsolutno svima koji žele ostati zdravi ili postati zdraviji. Jedina zamjerka je cijena, meni osobno, ali smatram da se dugoročno isplati itekako, jer to je ipak ulaganje u svoje zdravlje, a zdrav čovjek je bogat čovjek.

Marina Krističević:

Ovo je prvi put da pijem Biotta sokove. Oba soka su mi bila vrlo dobra, okus je bogat i pun. Powerberry malo više zemljan i sladak (mrkva), a Aronija-.Acerola fino kiselkast. Očekivala sam sokove pune vitamina i antioksidansa, dobre za zdravlje, ali nisam bila sigurna koliko će biti ukusni, međutim, ugodno sam se iznenadila. Nisam zamijetila neke razlike budući da sam sokove konzumirala manje od tjedan dana, u jednoj boci su otprilike 3 čaše, a pila sam po čašu dnevno. Nastavila bi ih konzumirati da su jeftiniji. Jasno mi je da su ovo sokovi vrhunske kvalitete i da to opravdava cijenu, ali to ne umanjuje činjenicu da su relativno skupi za moj kućni budžet. Preporučila bih sokove svima jer su ukusni i zdravi, a osobito onima koji baš ne vole voće i povrće i teško im je uklopiti ih u dnevni jelovnik.

Matea Strunje:

Ovo je prvi put da konzumiram Biotta sokove, oba dva okusa sokova su mi bila ugodna, pitka i osvježavajuća. Moja očekivanja od sokova su bila velika i sokovi su opravdali sva moja očekivanja, a bilo mi je najvažnije da su to prirodni sokovi bez umjetnih bojila i konzervansa. Iskreno nisam primijetila neke bitnije razlike u svojoj snazi, probavi itd jer imam urednu probavu i prštim od snage i poletnosti. Naravno da bih nastavila uzimati jer su mi prirodni sokovi potrebni za energiju jer se redovito bavim sportom. Biotta sokove bih preporučila svakome kome je stalo do održavanja svoga zdravlja jer su sokovi sto posto prirodni, osvježavajući te puni vitamina koji su prijeko potrebni pogotovo u vrijeme prehlada.

Jasminka Dodlek:

Prvi put pijem ove sokove i bili su mi ukusni, pitki i osvježavajući. Očekivala sam da mi budu fini, ukusni i da utječu na moje zdravlje. Nakon konzumacije osjećala sam se budnijom i imala sam više energije, nastavila bi ih piti i preporučila sokove svima jer je to čaša zdravlja dnevno.

Jelena Kalaica:

Prvi put konzumiram Biotta sokove. Oba soka su ugodno slatki, voćnog okusa, s blagom dozom trpkosti i jako osvježavajući. Sokovi su opravdali moja očekivanja, a nakon što ih popijete imate lijep osjećaj osvježenja. Ne bih nastavila piti ove sokove jer iako su fina i brža alternativa cijeđenom, svježem voću i dalje su mi bolji friško ocijeđeni sokovi. U svakom slučaju Biotta sokovi fini su za probati te bi preporučila svakom da proba tu voćnu eksploziju. 

Zdenka Hodak:

Prvi put sam konzumirala Biotta sokove. I jedan i drugi sok su izuzetno ugodnog okusa, s time da u okusu Aronie osjećam malo oporosti. Očekivala sam malo veću slatkoću sokova. Nakon redovnog uzimanja sokova primijetila sam bolje raspoloženje i veću snagu. Vrlo rado bih nastavila s 'kurom' Biotta sokova. Sokove sam već preporučila svojim prijateljima, jer postoje 'zdravi' sokovi samo u reklami, a Biotta ne treba reklamu, Biottu treba konzumirati i zajamčeno je dobro raspoloženje i zdravlje.

Doznaj više o Biotta sokovima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.