Ljepota i relax 29. prosinca 2015.

Čitateljice isprobale novu Vichy kremu

Vichy_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vichy, vodeća dermokozmetička marka u svijetu i pionir na području kozmetike namijenjene ženama u menopauzi ima novu liniju proizvoda Neovadiol Nadomjesni kompleks. Naše čitateljice isprobale su novu Vichy Neovadiol kremu s nadomjesnim kompleksom za zrelu kožu i kožu u menopauzi. Doznaj kakvi su njihovi dojmovi!

Preoblikuje crte lica

Vichy Neovadiol nadomjesni kompleks je napredna obnavljajuća njega za zrelu kožu i kožu u menopauzi dostupna u dvije teksture: lagana za normalnu do mješovitu osjetljivu kožu te bogata za suhu osjetljivu kožu. Radi se o inovaciji u obliku nadomjesne kozmetike koja obnavlja mladenački izgled kože i djeluje na tri vidljive posljedice menopauze na koži: osjećaj gustoće, preoblikovane crte lica i blistavost tena. Ova inovacija predstavlja rezultat 14-godišnjeg istraživanja utjecaja menopauze na kožu i brojnih kliničkih studija u kojima su provjeravali učinkovitost djelovanja nadomjesnog kompleksa na kožu u menopauzi. Neovadiol Nadomjesni kompleks predstavlja novu generaciju kozmetike koja, jedinstvenim i pažljivo odabranim aktivnim sastojcima u obliku kozmetičkog kompleksa, u obliku dva nova proizvoda: napredne obnavljajuće dnevne njege i naprednog obnavljajućeg koncentrata, koži vraća mladenački sjaj.

Recenzije:

Dijana (48): Krema ima jako finu teksturu i ugodan blag miris. Koža mi je dobro nahranjena i nekako čvršća od kad upotrebljavam Neovadiol Vichy. Mislim da ako je budem dovoljno dugo upotrebljavala da bi mi se i bore mogle malo ublažiti. Dobra je i kao podloga za puder.

Sanja (59): Koža mi je značajno čvršća nakon nanošenja kreme. Osjećam ugodu na koži svaki put kada stavim Vichy kremu. Koža me nakon Vichy kreme ne zateže i ne pecka, što je često bio slučaj kod drugih anti-age krema. Također, ne ljušti se i sveukupni dojam je da je puno svježija. Još ne primjećujem smanjivanje bora na licu, ali koža mi je općenito zategnutija i ljepša. Miris kreme nije preintenzivan. što mi se jako sviđa. Lijepo se razmazuje, potrebna mi je manja količina kreme nego inače i nema neugodnih mirisa što mi je izrazito važno.

Melita (57): Koža je čvršća i zategnutija, a to sam osjetila već prilikom drugog dana nanošenja Vichyjeve kreme. Hhidriranost na cijelom licu osjećam skoro cijeli dan, a zbog imam osjećaj da mi je koža mnogo mekša. Vichyjeva krema kao da dulje djeluje i cijeli dan mi pruža osjećaj zaštite na licu, a lice mi više nije suho nakon nekoliko sati. Bore kao da su se smanjile već nakon nekoliko nanošenja, a to je zbog toga što je koža mekanija i glatkija. Krema je ugodna mirisa, svilenkaste teksture, nije ni prerijetka ni previše masna, jako se fino razmazuje i jednakomjerno upija.

Nevenka (53): Odmah nakon drugog dana primijetila sam promjene na svojoj koži, koža je puno glađa, hidratiziranija i čvršća. Jako sam zadovoljna. Cijeli dan osjećam hidrataciju kože nakon nanošenja Vichy kremaObična krema ostaje na površini, a Vichy krema ulazi dubinski u kožu i hrani je. Ništa ne zateže, pecka, ostaje samo osjećaj ugode. Vichy krema je ugodnog mirisa, nije prejaka, niti napadna već je ugodna i mirisom i teksturom. 

Zdravka (58): Jako sam zadovoljna, odmah nakon tri dana nanošenja, primijetila sam promjene na koži lica. Koža mi izgleda prirodno, čvršće, svježe i zdravo. Osjećam hidrataciju kože većinu dana. Obična krema se zna mrviti ako mi je lice suho, a Vichy krema prvotno daje osjećaj svile na koži. Koža je na osjet meka i čvrsta. I tekstura i miris su me oduševili.

Ksenija (52): Koža mi je čvršća nakon nanošenja Vichy kreme i osjećam hidrataciju 8 sati. Najviše mi se sviđa fin miris ove kreme.

Karmen (52): Osjećam da je koža lica puno glađa i čvršća. Koža lica je hidratizirana tijekom cijelog dana i osjećaj ugode traje cijeli dan. Za razliku od ostalih krema koje sam isprobala, Vichy kremu je super koristiti i kao podlogu za šminku, s obzirom na to da uopće ne masti kožu, a jako je dobro hidratizira.

Kata (68): Već nakon dva tjedna primijetila sam da mi je koža čvršća, a nahranjena je cijeli dan. U odnosu na kreme koje sam ranije koristila, glavna razlika je u hidrataciji. Od Neovadiol Vichy kreme lice mi je hidratizirano cijeli dan. Sviđaju mi se miris i tekstura kreme, a mislim da su mi se i neke blaže bore malo zagladile.

Dobrila (59):  Osjećam da mi je koža čvršća nakon nanošenja Vichy kreme. Osjećam hidratizaciju kože skoro cijeli dan. Koža mi je mekša i ne suši se tako brzo. Nisu mi se smanjile bore, ali mi je koža zategnutija. Krema je lagane i prozračne teksture i ugodnog mirisa.

Katica (63): Sviđa mi se što krema zaista nahrani kožu, a da je pri tom ne masti. Volim je koristiti jer ima finu teksture i ugodan miris, a mislim i da mi je koža postala čvršća i zategnutija od kad je koristim.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.