Hrana 09. prosinca 2015.

Osvoji zdravu čokoladnu kuharicu!

Cok-Knj
'mirisi i okusi makronove' jedna je od onih koju smo jedva dočekali
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sudjeluj u Instagram natječaju i osvoji kuharicu naše blogerice Maje Kefeček 'Čokolada'. Na objavu fotografije kuharice na našem Instagram profilu u komentare stavi #zdravakravacokolada do 10. prosinca do podneva, a nasumično ćemo odabrati sretnog dobitnika

Prati nas na Instagramu.

Veganske čoko slastice

U svojoj četvrtoj i najnovijoj kuharici naša blogerica Maja Kefeček nudi veganske slastice od čokolade kojima ćeš teško odoljeti. Nova u nizu popularnih kuharica 'Mirisi i okusi Makronove' jedna je od onih koju smo jedva dočekali, Čokolada nudi originalne, inovativne recepte, ali i izvrsne klasike u veganskom ruhu. Vjerojatno jedva čekaš da napraviš domaću crnu ili bijelu čokoladu, slasnu sachericu, brownije ili jaffa kekse. Naši su favoriti superfood čokolada i ljuto grah varivo, da, pogađaš, s čokoladom! Možeš li odoljeti takvom izazovu?

Maja Kefeček već se dugi niz godina bavi proučavanjem i promicanjem zdrave i prirodne prehrane. Završila je Školu prirodne kuhinje u Makronovi, tečaj Ayurvede te brojne seminare i radionice o zdravoj prehrani i zdravom življenju. Vodi radionice kuhanja, piše članke i daje poduke iz kuhanja, kuha na brojnim seminarima i yoga tečajevima. Autorica je četiri kuharice u izdanju Planetopije: 'Kruh i peciva', 'Slano i slatko od brašna',  'Namazi i umaci' i 'Čokolada'.

Potraži još Majinih recepata.

Maju možeš pratiti i na Facebooku Instagramu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.