Ljepota i relax 19. prosinca 2015.

U Novu Godinu u kupaćem kostimu!

Wellness-Orhidelia
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako zimske temperature radije provodite boraveći u zagrljaju tople termalne vode nego na bijelim padinama, pravi je trenutak da za blagdanski odmor odaberete mirno ozračje, cjelodnevno kupanje, te wellness užitke koje i ove godine nude Terme Olimia

Wellness Orhidelia, koji je posljednjih nekoliko godina uvijek ponovno izabran za najbolji slovenski wellness, najprestižniji je dio Terma Olimia. Ove wellness odaje pobuđuju ljubav prema tijelu i duhu. U olimskoj vodi nije samo beskonačna ljubav majke prirode, već je u njoj utjelovljena duboka tišina. Isprepletani vanjski i unutarnji bazeni, „Svijet sauna“ i tematskih odmorišta, istinska su arhitekturna poezija.

Novogodišnji doček i prestižno opuštanje

Ukoliko ste u razmišljanjima o dočeku Nove godine i odmoru nakon te najluđe noći, u Wellnessu Orhidelia pripremaju nezaboravno uživanje u najdužoj noći u kupaćem kostimu, u sklopu dva zanimljiva programa.

Ako želite potpuni odmor i vrijeme samo za sebe i ako pritom želite razbuditi svoja osjetila, a opustiti tijelo, u Wellnessu Orhidelia za novogodišnji doček očekuje vas program prestižnog opuštanja s čokoladom uz zvukove ugodne ambijentalne glazbe i ugodnu saunu. Ovo je idealna prilika da nova godina započne bez stresa, čemu će svakako pridonijeti brojne prestižne masaže, poput 60-minutnih masaža Olimia, Amala i Vitae, kao i brojna mirisna eterična ulja koja će dočarati romantični ugođaj najduže noći u godini.

U Termama Olimia žele da se kod njih podjednako dobro osjećaju i djeca i roditelji, pa su se i ove godine posebice potrudili da svi dobiju i više od onog što očekuju. Unutar programa Olimska ledena bajka organiziran je plesni i zabavni program u bazenima i uz bazene Wellnessa Orhidelia, dok će se za ledenu zabavu najmanjih pobrinuti zabavni animatori, a sa šampanjcem i u kupaćim kostimima nazdravljat će se ulasku u još jednu novu godinu.

Više informacija na: www.terme-olimia.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.