Eko 07. siječnja 2016.

Prihvati Vege izazov i izgubi kilograme!

Beyonce-Veganka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Udruga Prijatelji životinja i trener fitnessa Dragan Šurlan predlažu da TVOJA novogodišnja odluka bude da postaneš vegan i da upravo siječanj bude mjesec za tvoj veganski izazov! Kombinacijom hranjivih veganskih obroka i posebno osmišljenih vježbi svatko može lakše podnijeti hladne zimske dane i dočekati proljeće zdrav i u odličnoj formi

Prijavi se i čekaju te zanimljivi recepti i video vježbe!

Svi koji se do kraja siječnja prijave na Vege izazov na www.veganopolis.net, primat će 30 dana svaki dan e- mail s receptima i zanimljivim informacijama o veganstvu, namirnicama biljnog podrijetla i prehrambenim navikama. Kao dodatna nagrada čeka ih video s uputama za vježbanje, a najsretniji od prijavljenih dobiva i individualni trening s trenerom Draganom Šurlanom, koji završava ručkom u veganskom restoranu.

Prijatelji životinja pozivaju na promjenu prehrambenih navika upravo sada, kada mnogi donose novogodišnje odluke da će se zdravije hraniti, smršavjeti i učiniti pozitivne promjene. Novogodišnjom odlukom o prelasku na vegansku prehranu najučinkovitije se može utjecati na vlastito zdravlje i dobar izgled, a ujedno na dobrobit drugih ljudi, okoliša i životinja.

Poznate zvijezde vegani

Veganski izazov iskusile su brojne poznate osobe, poput Jennifer Lopez i Beyonce, a mnoge kao što su Olivia Wilde, Tobey Maguire, Joaquin Phoenix, Emily Deschanel, Casey Affleck, Moby, Woody Harrelson, David Carter, Venus Williams i drugi mogu se pohvaliti i s dugogodišnjim veganstvom koje je poboljšalo njihovu kvalitetu života te preraslo u etički i ekološki osviješten način života.

Vitka za 22 dana uz Beyonce dijetu?

Veganska prehrana osigurava sve hranjive sastojke potrebne za dobro zdravlje, snagu i vitalnost. Temeljena na cjelovitim namirnicama, s obiljem svježeg voća i povrća, žitarica, mahunarki, orašastih plodova i sjemenki, pomaže održavanju željene težine, štiti od bolesti i donosi mnoge zdravstvene koristi.

Osim što je zdrava, veganska prehrana izravno utječe i na sudbinu mnogih osjećajnih bića s kojima dijelimo planet, na uštedu prirodnih resursa, sprječavanje gladi u svijetu i smanjenje zagađenja okoliša. Novogodišnja odluka tako može donijeti revolucionarne promjene ne samo za pojedinca nego i za društvo u cjelini.

Posjeti www.veganopolis.net, upusti se u Vege izazov i smršavi uz učinkovite, kratke video treninge.

Donesi odluku da siječanj bude tvoj mjesec pozitivnih promjena

Pogledaj primjer jelovnika za vegansku dijetu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.