Fitness 03. veljače 2016.

Kate Hudson otkrila kako ostaje fit!

Kate-Uspr_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Glumica Kate Hudson poznata je po svom fit tijelu i zdravom načinu života. Čak je napisala i knjigu o fitnessu, ljepoti i zdravom načinu života. Ona kaže da je najzdraviji način da volimo svoje tijelo. Donosimo ti njenih 10 savjeta koji će te inspirirati na zdrav život i dati ti pozitivnu energiju izvana i iznutra

10 načela Kate Hudson za pozitivnu energiju izvana i iznutra:

Promjena je moja rutina

Stalno mijenjam rutinu. Pogotovo kada je u pitanju vježbanje jer tako je sve zanimljivije. Vježbam malo vani, malo unutra i tako mi je lakše i ljepše.

Kada ljudi govore o dijetama, ja samo kažem: OMG, opustite se

Pridržavam se 5 manjih obroka dnevno i jedem neprerađenu biljnu hranu i nije mi potrebna dijeta. Ne volim okus mesa pa sam ga potpuno izbacila. Najteže mi je jesti kada ustanem jer nisam gladna, a pravilo je zdrave prehrane da se jede odmah. To mi je najteži dio, ali prisilim se jer doručak je najvažniji.  

Volim svoj život i nemam strogi režim

Ako želim pojesti nešto nezdravo, odem i jednom tjedno si to i priuštim. Želim uživati i ponekad jesti nezdravo, a to savjetujem svima. Sve je u balansu, a ne u restrikcijama.

Plešem kako bi otpustila stres

Kada je u pitanju otpuštanje stresa, ples je prava stvar za mene. Od plesa se osjećam puno bolje. Ponekad se zaključam u sobu i plešem. Svi bi trebali isprobati plesnu terapiju i bili bi sretniji i opušteniji.

Ne osuđujem tuđe metode

Za ostati u formi psihički i fizički vjerujem kako svakome pomažu određene stvari. Nemoj osuđivati tuđe metode i drži se svojih koje ti pomažu. Nekima pomaže meditacija, nekima joga, ali samo radi što god ti pomaže i ne osvrći se na druge.

Vođenje dnevnika je važno 

Kada zapisujem sve što sve jedem i radim onda mogu zaista vidjeti svoju rutinu i promijeniti je ako nije dobra. Svaki dan zapišem i jednu lijepu misao i to mi pomaže da ostanem pozitivna cijeli dan. 

Pronađi mjesto gdje se osjećaš jako dobro 

Zaboravi na stres i pronađi svoje sretno mjesto. Pogotovo ženama savjetujem da pronađu mjesto gdje se osjećaju sretno i sigurno jer smo stalno pod povećalom da moramo biti savršene pa nam to stvara pritisak i ne možemo se opustiti. Jednom tjedno posjeti svoje sretno mjesto i uživaj. 

Vježbanje je super način za povezivanje s ljudima

Biti dio zdrave wellness zajednice glavna mi je motivacija. Upiši se u neki klub ili teretanu i tamo ćeš upoznati ljude koji će te bodriti, a to će ti pomoći da budeš ustrajna.

Tvoje mentalno zdravlje je ključ za fizičko zdravlje

Nećeš se lijepo osjećati ako si emocionalno izmorena. Oko sebe okupi ljude koji te čine sretnima i od kojih dobivaš pozitivnu energiju.

Kako je Kate Hudson smršavjela 27 kg?

Ne uzimaj sebe previše ozbiljno

Shvati uspone i padove u životu kao izazove i nemoj da ti stvaraju stres. Pronađi unutarnju ravnotežu i tako da ćeš naučiti uživati u svemu što ti život nosi.

Doznaj kako do savršene stražnjice u samo 30 dana.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.