Psiha i seks 05. veljače 2016.

Podijeli svoju priču i osvoji nagrade!

Zagreb
1/5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba portal Budi.in je pripremio nagradni natječaj kako bismo Zagrebu dodali ljubavni sjaj. Romantiku na zagrebačkim ulicama teško je ne osjetiti i sigurni smo da imate mjesto koje je baš 'vaše' i koje vam uvijek izmami osmijeh na lice

Zagreb iz godine u godinu svojim vizurama privlači sve više turista, ali i mladih ljudi čime postaje fantastično mjesto za romantiku udvoje. Gornji grad, Tomislavac, Zrinjevac i drugi prekrasni dijelovi grada savršeni su za nadolazeće Valentinovo... Baš zato smo za vas u suradnji s TZ Zagreb pripremili nagradni natječaj.

Što možete osvojiti?

  • Pripremili smo čak 10 vrijednih paketa za one najromantičnije, a nagrade uključuju: 
  • Cheek by Lisca Lovely ženski komplet (potkošulja i gaćice pakirane u prigodnoj vrećici) i muške crvene gaćice
  • Wellness za dvoje u privatnoj SPA zoni Terma Tuhelj - Čokoladni snovi u Termama Tuhelj za dvije osobe
  • Razmazite se posebnim wellness opuštanjem u privatnim spa prostorijama SPAeVITA centra u kojem ćete uživati u romantičnim trenucima u dvoje u whirpoolu, čokoladnoj kremi za savršenu mekoću kože, pjenušcu i čokoladnom slatkom iznenađenju.

Kako se uključiti?

U periodu od 1. veljače do 8. veljače pošaljite nam fotografiju vašeg romantičnog mjesta i podijelite s nama priču koja vas veže uz isto. Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina:

  •  Putem Instagram profila

Ukoliko se prijavljujete preko Instagrama morate 'pratiti' Instagram profil Budi IN-a, objaviti fotografiju i označiti lokaciju vašeg romantičnog mjesta koristeći #romanticnizagreb i #budiin te ispod fotografije napisati kratak tekst koji vas veže upravo uz to mjesto. 

Od svih pristiglih prijava žiri će izabrati najbolje i objaviti ih 08. veljače tijekom dana kada kreće glasovanje čitatelja portala. Nakon glasovanja 10 prijava s najvećim brojem glasova osvaja nagradu. U slučaju izjednačenog broja bodova, žiri donosi finalnu odluku, a sretne dobitnike objavit ćemo 14. veljače na Valentinovo! Pročitajte detaljna pravila nagradnog natječaja.

Budite dio romantičnog Zagreba i uključite se!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.