Fitness 17. ožujka 2016.

Besplatni proljetni squash kamp

Squash_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U suradnji sa SQUASHtower-om, najvećim squash centrom u državi, za učenike osnovnih i srednjih škola organizira se besplatni squash kamp za proljetne praznike. Squash kamp počinje 21. ožujka 2016 i traje tri dana, a održavati će se u jutarnjim satima

Squash kamp vode ovlašteni instruktori europske squash federacije. Reketi i loptice (oprema) su osigurani. Prijave za squash kamp primaju se na broj telefona 01/ 6196 666 do 19.03.2016. Kamp se održava u SQUASHtower-u, Zavrtnica 17, Zagreb.

Sport u kojem se kalorije troše nevjerojatnom brzinom

'Squash bih preporučio apsolutno svima koju su u programu mršavljenja, nevezano za godine, jer squash mogu igrati gotovo svi: od petogodišnjaka pa sve do starijih osoba u trećoj životnoj dobi ili drugim riječima svi koji jednostavno žele probati jedan od najdinamičnijih sportova današnjice i definitivno, sport u kojem se kalorije troše nevjerojatnom brzinom', kaže trener Luka Puškadija.

Pročitaj kako su kandidati Mršavimo zajedno učvrstili tijelo igrajući squash.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.