Dijeta 21. ožujka 2016.

Do ravnog trbuha za 28 dana

Trbuh_11
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sada je pravi trenutak da se usredotočiš i zategneš trbuh kako bi dočekala ljeto spremna. Radi variranja tjelesne težine, koža na trbuhu gubi elastičnost, pogotovo nakon poroda, te postaje "obješena". Vježbanje pomaže, ali mora biti redovito, a treba upotrijebiti i druge metode. Pročitaj kako da za 28 dana zategneš trbuh

Za zategnut trbuh trebaš koristiti odgovarajuće losione svakodnevno u periodu od 28 dana i vježbati, vježbati, vježbati. Mjesec dana je uz odgovarajuću prehranu, dovoljno da smanjiš opseg trbuha za nekoliko centimetara.

Trenerica Marija Andrijašević pokazala je učinkovite vježbe za trbuh.

Hrana koju trebaš izbjegavati:

  • Margarini svih vrsta.
  • Rafinirana biljna ulja, tzv. jestiva ulja – sojino, kukuruzno, suncokretovo, ulje od uljane repice.
  • Pšenica i komercijalni pekarski proizvodi od pšeničnog brašna.

Nutricionistica Sandra Krstev Barać objasnila je što treba jesti kako bi se istopile masne naslage s trbuha.

  • Šećer i jeftine zamjene za njega poput glukoznih i fruktoznih sirupa koji se nalaze u gotovo svim industrijskim prerađevinama i proizvodima za djecu.
  • Soja i proizvodi koji sadrže soju.
  • Umjetni zaslađivači, kao što je primjerice, aspartam nalazi se u mnogim proizvodima za djecu, sokovima, slatkišima bez šećera – što je još gore od šećera.
  • Pojačivači okusa (glutaminati) koji su u svim gotovim jelima, mješavinama začina, juhama iz vrećice, kockama za juhu.
  • Industrijske prerađevine, komercijalni pekarski proizvodi, keksi, kolači, slatkiši, hrana u tubama, kutijama, konzervama.

Učlani se u Mršavimo zajedno klub i gubi kilogram tjedno uz pomoć trenera i nutricionista.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Mare_ludak

      Mene zanima da li je ovaj članak nekakva šala ili za ozbiljno? Kako netko "stručan" može savjetovati da se umjesto zdrave hrane koriste kancerogene zamjene kao što su na primjer espartam, ili pojacivaci okusa ili boja? Nadam se da ovo čitaju ljudi koji imaju malo mozga u glavi pa će istražiti to što ste napisali prije nego li primjene vaše "pametne" savjete

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.