Zdravlje 30. ožujka 2016.

Nova metoda liječenja gljivica s noktiju

Laser
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uskoro dolazi toplo vrijeme kada će stopala biti izložena pogledima, a mnogima to izaziva nelagodu zbog gljivičnih oboljenja noktiju. To je najčešća bolest noktiju i predstavlja oko polovice svih poremećaja noktiju te zahtijeva dugotrajno liječenje. Ali od nedavno je nokte zahvaćene gljivicama moguće liječiti laserom. Pogledaj video i doznaj mišljenje liječnika o ovoj metodi

Rezultat - izrastanje zdravog nokta

Oštećenje nokta, često vlaženje šaka i stopala, različita stanja smanjene imunosti, smanjena cirkulacija u donjim dijelovima udova, kao i smanjenje rasta nokta u starijoj životnoj dobi pogoduju nastanku gljivičnog oboljenja nokta.

Laserskim tretmanom uklanjanja gljivica moguće je precizno tretirati samo zahvaćeno područje. Tijekom tretmana moguće je osjetiti lagano zagrijavanje tretiranog područja. Prilikom tretmana energiju lasera upija pigment gljivica zbog čega se one zagrijavaju i što uzrokuje njihovo odumiranje, a krajnji je rezultat izrastanje zdravog nokta.

Pročitaj kako se prirodnim pripravcima riješiti gljivica na noktima.

Pogledaj video o prednostima uklanjanja gljivica laserom:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.