Eko Postani naš Eko junak i osvoji sportski bicikl! 14. svibnja 2016.

Kampiranje koje spaja ekologiju i glamur

Glamping6
1/5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Najnoviji trend u kamp turizmu je takozvani glamping (glamurozno kampiranje) koje maksimalno podržava trend očuvanja prirode. Kamp Bled na Bledskom jezeru u Sloveniji slijedi ovaj trend. U šumi u blizini jezera sagradili su 24 kućice od ekoloških materijala, a u kampu nema niti mobilnih kućica niti šatora

Vanjska kada s grijanjem na drva

Kamp se sastoje od 24 male drvene kućice izgrađene od ekološkog neobrađenog drva ariša i pokrivene šindrom od istog materijala. Potpuno su uklopljene u prirodu i okružene zelenilom, a u neposredni blizini Bledskog jezera.

Kućice su izolirane i grijane, tako da omogućuju boravak u svim godišnjim dobima.U unutrašnjosti su dva kreveta s madracima i posteljinom od prirodnih materijala. Dodatnoj udobnosti pridonosi drvena vanjska kada s grijanjem na drva te sjedeća garnitura s dva stolca i stolom.

Idealan odmor za parove koji žele intimnost

Kućice su idealne za romantični odmor za parove koji žele intimnost i privatnost. Odmor u šumskim kućicama moguće je kombinirati s wellness uslugama. Glamping je pogodan i za obitelji jer ima i nekoliko četverokrevetnih kućica, a jedna obitelj ili društvo mogu unajmiti više kućica.

U samom Campingu Bled te na Bledu postoji niz  mogućnosti za aktivan odmor na otvorenom pa je ova destinacija idealna za one koji žele aktivan odmor u prekrasnoj prirodi.

Doznaj više o glampingu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.