Ljepota i relax 28. travnja 2016.

Demi Lovato voli svoje tijelo javno

Demi_1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na bespućima interneta pojavila se još jedna kampanja koja promovira žensku ljepotu, a možeš je pronaći pod hastagom #LoveMyBody. Slažemo se s porukom koju širi i ova kampanja, a to je da voliš svoje tijelo i budeš ponosna na svoj izgled bez obzira na figuru i konfekcijski broj. Kampanji se pridružila pjevačica i glumica Demi Lovato pokazavši svoje fotografije u bikiniju

Uz objavljenu fotografiju je napisala: ''Moje tijelo nije savršeno, trenutno nisam najmršavija, ali to sam ja! I volim ga'', a uz drugu fotografiju koju je objavila, napisala je samo riječ ''krivulja'', referirajući se na obline na bokovima i struku.

Demi se inače ne srami pokazivati svoje pravo lice, pa tako često objavljuje i fotografije bez trunke šminke na licu. Čak i sama priznaje da je vježbanje ponekad prava gnjavaža, a ujedno iskreno progovara i o bipolarnom poremećaju s kojim se bori. Samim time je pokrenula svojevrsnu inicijativu za raspravu o problemima s kojima se susreću ljudi s mentalnim poremećajima. I zato joj želimo sreću u novim životnim pobjedama, a tebi da također budeš sretna sa svojim tijelom!


Sun kissed ☀️ www.devonnebydemi.com #natural #freckles #nomakeup #DevonneByDemi

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.