Ljepota i relax 02. svibnja 2016.

3 koraka do blistavih noktiju

Maslac630450X300_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Parafinska kupka se preporučuje osobama s izuzetno suhom kožom i ispucalim zanokticama. Nakon kupke postiže se izuzetna revitalizacija, hidratacija i elastičnost kože i što je najvažnije, poboljšava se cirkulacija. Parafin na koži zadržava toplinu, pore se šire, a preko njih hranjivi sastojci i tvari prodiru duboko u kožu. Kozmetičari preporučuju primjenu parafinskog pakunga dva puta mjesečno

Oprezno s rašpicom

Ako si od onih koji vole sami uređivati nokte, dobru manikuru možeš napraviti i sama u svom domu, upotrebom kvalitetnih i provjerenih proizvoda. Poslije uklanjanja laka za nokte odaberi rašpicu koja ima nekoliko različitih tekstura, kako za rašpanje, tako i za poliranje noktiju. Prilikom oblikovanja nemoj prelaziti naprijed-nazad preko nokta, jer to može oštetiti njegovu plohu i izazvati listanje. Rašpicom prelazi samo u jednom smjeru. Oblik noktiju razlikuje se od osobe do osobe, ali se preporučuje četvrtasto oblikovanje s blago zaobljenim rubovima. Ako imaš neravnine na noktima, prijeđi preko njih rašpicom za poliranje kako bi stvorila glatku površinu koja je idealna podloga za lak.

Lak mora biti besprijekoran

Lak mora izgledati savršeno - čim izgubi sjaj, treba ga skinuti i nanijeti novi sloj. Također, ne smiješ zaboraviti svaku večer nanijeti kremu na ruke i zanoktice kako bi koža ostala meka i hidratizirana.

Pogledaj svoje nokte i otkrij u kakvom si zdravstvenom stanju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.