Ljepota i relax 04. svibnja 2016.

Beauty navike "Viktorijinih anđelica"

Viktorias-Angels
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš li izgledati kao "Victorijin anđeo", morat ćeš naporno vježbati, odreći se slatkiša i masne hrane. Svaka od njih ima trening prilagođen njihovim potrebama te vlastiti režim prehrane koji uključuje puno voća i povrća. Ipak, "anđelice" jedu pet puta dnevno, ali manje porcije

Važnost hidratacije

Organizam ponekad šalje signale da je gladan, kada je zapravo žedan. Zvijezde to znaju, stoga ne idu nikamo bez boce vode. Voda, osim što nema kalorija, čini prirodnu detoksikaciju organizma. Ne pretpostavljaj da piješ dovoljno samo zato što nisi žedna. Kako starimo, naše osjetilo žeđi nestaje i tako ne shvaćamo kad je našem tijelu potrebno više tekućine.

Bez sunčanja, molim

Sunčanje u solariju definitivno je nepoželjno. Slavni paze na ten, jer znaju da nezaštićeno izlaganje suncu doprinosi bržem starenju kože. Kad je tjelovježba u pitanju svaka od njih ima trening prilagođen vlastitim potrebama te osobni režim prehrane koji uključuje puno voća i povrća, ali jedu redovito i to pet puta na dan.

Doznaj više o fitness navikama supermodela.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.