Fitness 05. svibnja 2016.

Skini aplikaciju i vozi za Zagreb!

Matija-Vujica
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Od 1. do 31. svibnja skinite biciklističku aplikaciju Cycling365 i vozite za Zagreb u Europskom biciklističkom izazovu skupljajući kilometre za pobjedu! Sloganom Vozi za Zagreb cilj je pozvati što veći broj građana Zagreba da se uključe u projekt, što mogu učiniti preuzimanjem aplikacije Cycling365

Aktivacijom aplikacije i vožnjom na biciklu građani će pomoći da se Zagreb pozicionira visoko na ljestvici europskih gradova koji promoviraju bicikliranje kao najzdraviji i najčišći oblik prijevoza. 

Aplikacija Cycling365 može se preuzeti na web stranici http://www.cyclingchallenge.eu besplatno za sve smartphone plaforme. Proslava Dana Europe 7. svibnja na Europskom trgu u Zagrebu u znaku bicikliranja I proslava ovogodišnjeg Dana Europe bit će u znaku Europskog biciklističkog izazova 2016.! 

Klikni na specijal o biciklima

Cjelodnevna proslava i dolazak poznatih ambasadora

Pod pokroviteljstvom Kraljevine Nizozemske i okriljem projekta Cycling Festival Europe, koji promiče iste ciljeve kao i Europski biciklistički izazov 2016., održat će se i biciklijada Orange Bike Ride na zagrebačkom Europskom trgu, dok će na EU PIKNIK-u svi posjetitelji moći kušati gastronomske delicije Europe u 'režiji' 21 veleposlanstva EU zemalja. 

Cjelodnevna proslava, u čijem će dnevnom programu nastupiti dječji zborovi, igrači Polo Bikea i drugi izvođači, 'kulminirat' će večernjim koncertom Soul Fingersa i gosta Marka Tolje.

Proslavu Dana Europe 7. svibnja uveličat će prigodnim obraćanjem u 13 sati zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i Nj.E. Ellen Berends, veleposlanica Kraljevine Nizozemske. Očekuje se i dolazak brojnih osoba iz javnog života – ambasadora projekta Cycling365.  Organizatori pozivaju građanke i građane Zagreba da se uključe u Europski biciklistički izazov 2016., preuzmu aplikaciju Cycling365 i VOZE za ZAGREB!

Pravila koja svaki biciklist mora znati!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.