Psiha i seks 05. svibnja 2016.

Treba li vezi dati drugu priliku?

Par_Na_Sofi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

O davanju druge šanse mišljenja su podijeljena. Postoje oni koji glasno ukazuju da podgrijano jelo ne vrijedi kao prije, ali i oni koji govore da su nam kriteriji otišli do neba i da ti bivši opet zapravo i nisu tako loši. U Hollywoodu postoji primjera vraćanja staroj ljubavi

Važan je motiv prekida

Ako razmišljaš o tome da se vratiš bivšem, najvažnije je da dobro razmisliš o razlogu zašto si uopće prekinula s njim: glupe svađe, strah od vezivanja, želja da se ponovo osjeti samački život. Preko ovih i nekih drugih stvari je lako prijeći, ali ako si s bivšim prekinula u bijesu, suzama, psovkama zbog prijevara i uvreda, dobro razmisli ima li smisla vraćati se na staro.

Ni slavna rekorderka po broju brakova, Liz Taylor, nije odoljela staroj ljubavi, godine 1974. razvela se od Richarda Burtona i već iste godine ponovo odjenula vjenčanicu i Richardu opet rekla da. Repriza braka završila je prilično brzo, te su se, poslije samo nekoliko mjeseci, Liz i Richard razišli.

Jo-jo efekt

Među neodlučne, kada je u pitanju ljubavni život, spadala je i Megan Fox, koja je u dugogodišnjoj jo-jo vezi s glumcem Brianom Austinom. Iako je u jednom trenutku izgledalo kao da su im se putevi zauvijek razdvojili, Megan je nedugo nakon prekida Brianu kupila elegantni automobil Mustang iz 1966. godine, čime je zatvorila usta svim dušobrižnicima i pokazala kako je njihova veza bolja nego ikada. Sada su već četiri godine u braku i imaju dvoje djece (u veljači je rođen drugi sin).

Uvijek ispočetka

Pamela Anderson je pravi primjer ovog fenomena. I to ne samo s jednim muškarcem, već dva. Tommy Lee Jones i Rick Solomon. S Tommyjem je tri puta prekidala, dok je s Rickom samo dvaput. Za njega je izjavila u siječnju ove godine da su se ponovno vjenčali ali nije htjela otkriti kada. Nismo sigurni koliko će to trajati jer je ona glavni dokaz da ponekad ljubav jednostavno nije dovoljna, ako se radi o kroničnoj nekompatibilnosti.

Otkrij formulu za sretan partnerski odnos.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.