Ljepota i relax 19. svibnja 2016.

Novi hit tretman protiv celulita

Celulit_7
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hit u Americi je laserski tretman Cellulaze (nije dostupan kod nas). Riječ je o invazivnoj metodi tijekom koje se kroz male rezove na koži uvodi laser koji trga vezivna vlakna povlačeći kožu prema dolje i stimulirajući proizvodnju kolagena. Rezultati traju i do tri godine, a tretman stoji između pet i sedam tisuća dolara

Budući da nismo u SAD-u, da većina nas ne raspolaže s toliko novca kao i činjenice da invazivne metode nisu osobito privlačne evo što svatko može učiniti u borbi protiv celulita.

Piling

Popravi tonus kože i stražnjica će ti istog trenutka djelovati privlačnije. Prije tuširanja istrljaj suhu kožu četkom od meke prirodne dlake kako bi pospješila mikrocirkulaciju i eliminirala nagomilane toksine iz organizma. Vrlo su korisni i gotovi pilinzi s morskom soli. Da bi spriječila zadržavanje tekućine, kožu trljaj kružnim pokretima naviše, uvijek prema srcu.

Anticelulitni preparati

Koncentrirana njega pomoći će da ti stražnjica djeluje čvršće, ali je za prve učinke neophodno njezino kontinuirano nanošenje – dva puta dnevno u periodu od mjesec dana. Glavni sastojak većine proizvoda za borbu protiv "narančine kore" jest kofein koji stimulira protok krvi.

Masaža

Anticelulitna masaža je najprirodniji i jedan od najučinkovitijih načina za redukciju celulita. Trebala bi je izvoditi stručna osoba i nikako ne smije izazivati bol ili ostavljati modrice. Isprobaj i lipomasažu LPG aparatom koja može zamijeniti i do deset ručnih masaža.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.