Dijeta 23. svibnja 2016.

Dijeta danju, uživanje u hrani noću

Pasta_3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Detoksikacija sokovima od povrća, dijeta bazirana na hrani za bebe, paleo prehrana... Koliko smo se puta prvo čudile, a kasnije možda i same isprobale dijetne ludosti poznatih osoba. Najnoviji holivudski trend u suprotnosti je s bilo kojom dijetom za koju si dosad čula ili je isprobala

Sjećaš li se onoga: "Ne jedite nakon 18 sati i sigurno ćeš smršavjeti?" Sada možeš zaboraviti na to pravilo, jer poanta "dnevne dijete" jest da se danju hraniš zdravo, a navečer si daš oduška.

Pravila kojih se treba držati

  • Naravno, postoje pravila kojih se ipak treba pridržavati. Tijekom dana biraj niskokalorične obroke, poput svježeg voća i povrća s ribom sa žara ili piletinom. (Preskakanje obroka nije dozvoljeno.)
  • Poslijepodnevna užina treba te zasititi. To može biti velika šalica jogurta, zdjela salate začinjene maslinovim uljem ili sirovo povrće s humusom.
  • Pij vodu. Ne samo što ćeš hidratizirati organizam već ćeš i manje osjećati glad.

Navečer pojedi što god želiš, ali nemoj pretjerivati

  • Razmisli, ako navečer uzmeš preveliku količinu hrane, ujutro ćeš se probuditi sita, preskočit ćeš doručak, što će te navesti da pojedeš preobilan ručak. Tako upadaš u začarani krug prejedanja i gladovanja.
  • Večeru započni čašom gazirane vode, ovaj trik stavit će tvoj apetit "pod kontrolu”.
  • Zatim slobodno uživaj primjerice u nekoliko komada pizze (s tankim tijestom). Ako želiš, popijte uz večeru i čašu vina.
  • Ne bi trebala jesti najmanje sat vremena prije odlaska na spavanje.

Prije provođenja bilo kakve dijete, najbolje je da se konzultiraš s liječnikom i nutricionistom.

Pročitaj koje su dijete proglašene najgorim posljednjih godina.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      JasminaR

      Ja sam se rukovodila ovim uputama i koristila sam proizvod Nutrition koji sam tu našla http://art.svakodnevnevijesti.com/zdravlje/health-journal-nutrition-dmtdd-288/?aid=80242. ne mogu se prepoznati u zrcalu.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.