Dijeta 31. svibnja 2016.

Savjeti za vitkiji izgled bez dijete

Odjevanje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada se nepravilno držiš osim što izgledaš niže na trbuhu dobiješ i naslage. Naravno, ne trebaš izgledati niti kao da ste progutala dršku od metle, ali svakako vodi računa da su ti leđa uvijek uspravna, trbuh uvučen, a grudi podignute. Vježbaj ispred ogledala savršeno držanje tijela, jer ćeš tako vizualno izgledati vitkije

Povisi se

Cipele s potpeticom, dodat će tvom tijelu nekoliko centimetara, a što si viša, djelovat ćeš vitkije. To naravno ne znači da se trebaš lomiti u vrtoglavo visokim potpeticama koje su bolne za tvoja stopala, a i ne dozvoljavaju pravilan hod i držanje pa učinak neće biti dobar.

Skreni pogled prema licu

Ako imaš "adute" na koje bi voljeli da ljudi skrenu pažnju, poput tankog struka ili bujnih grudi, obuci haljinu koja će skrenuti pažnju na točke na tvom tijelu na koje si najponosnija – ukrasi dekolte zanimljivom ogrlicom ili biraj printove koji naglašavaju gornji dio tijela. Nakit koji visi – poput dugih naušnica ili upadljivih ogrlica skrenut će pažnju na tvoje lice.

Nosi garderobu odgovarajuće veličine

Ako misliš da vrećasta haljina ili majica pomaže u skrivanju nekoliko dodatnih kilograma – griješiš. Nastoj uvijek nositi odgovarajuću veličinu, ako ne želiš izgledati krupnija nego što jesi. Odjeća koja je prevelika zapravo će učiniti da izgledaš punije.

Izmjeri se i doznaj koji tip tijela imaš.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.