Dijeta Dijetni savjeti 21. rujna 2016.

Pet najčudnijih navika poznatih osoba u procesu mršavljenja

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Često čitamo o načinima mršavljenja poznatih osoba i kako su uspjeli skinuti kilograme. Neki od njih su manje, a neki više uspješni. Ipak, moramo priznati da neki od njih su imali pomalo čudne načine za skidanje kilograma ili jednostavno imali neobične prehrambene navike.

  • Tako se slavna Beyonce 2006. godine prebacila na sokove i konzumirala samo tekuću hranu. U svoju dijetu je uključila vodu s limunom i crvenom paprikom za potpuni detoks, a sve kako bi se pripremila za ulogu u filmu Dreamgirls. Saznaj zašto slavni vole dijetu s limunom i crvenom paprikom! Zatim se 2013. godine njezin suprug Jay Z na 22 dana prebacio na veganstvo, što je dokumentirano na svom Instagramu. Slavni na veganskoj dijeti
  • Slavna Marilyn Monroe je svoj dan započinjala s dva sirova jaja tučena u toplom mlijeku. Radije je preskakala ručak, a onda bi za večeru jela pečena jetrica, odrezak ili janjetinu i pet mrkvi. Dan bi završila s desertom poput sladoleda
  • Nakon što je rodila, Megan Fox se u potpunosti odrekla ugljikohidrata kako bi vratila svoje tijelo u formu. "Izbacila sam sav kruh i druge vrste ugljikohidrata. Nema krekera, nema pereca, nema čips. Ništa nezdravo", izjavila je nedavno Fox te dodala: "Mislim da je kava najgore što sam stavila u svoje tijelo i to jednom dnevno". Debljaju li zaista ugljikohidrati?
  • Jessica Alba priznala je da je koristila steznik kako bi nakon dva poroda vratila svoje tijelo u stanje prije trudnoće, uključujući i njezinu posljednju u 2011. "Nosila sam dvostruki korzet dan i noć kroz tri mjeseca", rekla je Jessica. Ipak, većina stručnjaka izražava kritike za oslanjanje na korzete kao dugoročni oblik mršavljenja jer može uzrokovati određeno oštećenje.
  • Glumica Natalie Portman izgubila je oko 9 kilograma kako bi izgleda kao "prava balerina" za ulogu u filmu "Crni labud". Ona je izjavila kako je jela samo bademe i mrkvu te zadrdržala vitak stas duže od godinu dana. Pročitaj kako se glumica u trudnoći prebacila s veganstva na vegetarijanstvo!

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.