Dijeta Dijetni savjeti 15. listopada 2017.

Pravi recept s jabučnim octom za učinkovito mršavljenje

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poznato je da jabučni ocat pomaže pri mršavljenju i topljenju masnoća. On je najpoznatiji prirodni lijek protiv suvišnih kilograma, ubrzava metabolizam i štiti organizam od pada imuniteta.

Jabučni_Ocat Možda te zanima... 5 beauty trikova s jabučnim octom Ljepota i relax

Posebna prednost izbora jabučnog octa je činjenica da je on baziran na prirodnim sastojcima koje ne mogu nauditi ljudskom organizmu i predstavlja idealan dodatak dijeti jer ne bi smio našteti zdravlju.

Kako ga konzumirati?

Svako jutro potrebno je razmutiti u čaši vode 2-3 žličice octa. Popij na prazan želudac. U čašu možeš dodati i 1-2 male žlice meda

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Koji je učinak?

Kada je u pitanju želja za gubitkom težine, postoje mnogi faktori koji su bitni za pozitivan učinak, kao što je na primjer kondicija i koliko suvišnih kilograma imaš. Ocat će dosta pomoći u razgradnji masnoća bez obzira na stanje, ali ostatak moraš odraditi sama. U prosjeku se uz jabučni ocat i redovitnu tjelesnu aktivnost može izgubiti pet kilograma za mjesec dana, a još deset kilograma u periodu od godinu dana.

Za dodatan savjet, obrati se nutricionitu ili svom liječniku. Saznaj kako jabučni ocat smanjuje razinu glukoze u krvi!

Zimnica-Cikla Možda te zanima... Zimnica od cikle s jabučnim octom Hrana
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      annertete

      Tablete za mršavljenje - http://tonzes.com/slimhr.htm Skinula sam 24 kilograma u 4 I pol mjeseca. Nisam željela uzimati nikakve pilule,ali moja kćer mi ih je dala kao dar. Izgledam bolje,osjećam se bolje.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.