Dijeta Dijetni savjeti 28. rujna 2016.

Simptomi pomoću kojih ćete odrediti kakav imate metabolizam

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako prepoznati kakav je naš metabolizam? Vrlo jednostavno. Znakovi sporog metabolizma su: iscrpljenost, oslabljenost nakon ručka, brzo umaranje, povremena nadutost, oslabljeni mišići, nizak pritisak, hladne ruke i stopala, ubrzano debljanje…

Spor metabolizam potajno nam nakuplja dodatne kilograme i masne jastučiće, a da to niti ne primijetimo. Dijete su bez učinka, a debljamo se i kada ne jedemo ništa. Recite STOP debljanju i probudite svoj metabolizam.

Prepoznajte spor metabolizam

Kako prepoznati kakav je naš metabolizam? Vrlo jednostavno. Znakovi sporog metabolizma su: iscrpljenost, oslabljenost nakon ručka, brzo umaranje, povremena nadutost, oslabljeni mišići, nizak pritisak, hladne ruke i stopala, ubrzano debljanje… Ako imate 3-4 simptoma znači da je vaš metabolizam srednje usporen, ako imate od 6-7 simptoma ili više imate vrlo usporen metabolizam.

Spor metabolizam krivac za ˝masne jastučiće˝

Ako je metabolizam usporen znači da sporo probavlja hranu, a što je najvažnije sporo sagorijeva masnoće iz hrane. Tako se one, umjesto da se pretvore u energiju koju tijelo upotrijebi i potroši, talože kao masne naslage u našem tijelu. Zato nam se stvaraju masni jastučići i višak kilograma.

 

100% ˝Push - up˝ za metabolizam

Problem usporenog metabolizma može se jednostavno i relativno brzo riješiti. Prilagodite svoju prehranu. Ujutro i navečer metabolizam je najsporiji zato je preporučljivo da je vaša prehrana što lakša za probavu i da sadrži voće, tjestenine, jogurte. Tijekom dana tijelo brže razgrađuje hranu zato vam preporučujemo bijelo meso, povrće, punozrnate žitarice. To su vrlo hranjive namirnice, a organizam će ih dobro probaviti, zato će vam dati energiju, a masnoće se neće pretvarati u masne naslage. 

Za još bolje učinke u svoju prehranu uključite prirodne dodatke. Odaberite kvalitetne dodatke prehrani koji će vam pomoći ubrzati metabolizam. Tako će se većina hrane koju unesete u tijelo ubrzano probavljati i pretvarati u energiju. Nećete se osjećati umorno, imat ćete više energije i nećete se morati pretjerano odricati hrane.

100% prirodno i učinkovito rješenje

Kombinacija 2 prirodna proizvoda koja je 100% učinkovita i djeluje u 2 koraka:

1. korak: Započnite s FatOut! ThermoBurn: Za sagorijevanje masnoća na najvišoj razini! Optimalna formula sastojaka koja ubrzava probavu i pomaže kod topljenja masnih naslaga. Kombinacija kroma, GarcinieCambogie, kajenskog papra, kofeina, gorke naranče, B-kompleksa i tri aminokiseline minimalno će dignuti vašu unutarnju temperaturu. Masnoće će se doslovno topiti u vašem tijelu. Djeluje i bez vježbanja, a veći učinak možete postići umjerenom tjelovježbom koja će postati iznimno učinkovita.

 | Author: PR Foto: PR

2. korak: Nastavite sa Slimcut DRAINER: Uklanja višak tekućine i ubrzava gubitak kilograma.

Sadrži 100% prirodne sastojke koji svojim blagotvornim djelovanjem doprinose izlučivanju viška vode, pročišćavanju tijela, poboljšanju probave, ubrzanju metabolizma i gubitku viška kilograma.

 | Author: PR Foto: PR

FatOut! + Drainer je jedinstvena kombinacija 100% prirodnih sastojaka koja temeljito očisti tijelo i pripomogne učinkovitom uklanjanju viška vode

FatOut! + Drainerbrži metabolizam, brže mršavljenje.

 

 

 

Najbolja formula kako:

  • potrošiti više masnoća
  • ukloniti višak kalorija
  • smanjiti obujam trbuha, bokova i stražnjice
  • očistiti tijelo od toksina i otrova
  • ukloniti nadutost i višak vode
  • povećati učinke vježbanja

 

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.