Krema za samotamnjenje - koju izabrati?

Pozdrav svima! Ako bi mi mogle pomoći, bila bih vam vrlo zahvalna.. Naime, potpuno sam bijela, do sad sam probala par proizvoda od kojih su mi ostajale tamne fleke... Koju kremu vi koristite? More se bliži, ne mogu takva na plažu :)
 • Ninach
  19. 06. 2010. u 17:00
  Sigurno na plaži nećeš biti najbjelija!! Sve kreme ostavljaju fleke jer se čovjek znoji i ljušti se provršinski sloj kože tako da prije plaže se sunčaj na balkonu, po bazenima...Uostalom bolje biti bijel nego imati onaj neprirodan ten kože koji ostavlja solarij i kreme za samotamnjenje...:)
 • Hiks
  18. 06. 2010. u 16:08
  Vjeruj mi, nisi bjelja od mene! :) Prošle godine sam koristila GARNIER Ambre solaire i imala predivno preplanulo tijelo (pogotovo noge), dok se nisam zeznula nakon jednog tuširanja i nanijela si na mokru kožu baby-ulje (kao, mislila sam - bit će ljepša, glatkija i sjajnija). Inače je taj preparat za samotamnjenje bolji od svih koje sam koristila do sada. Dakle, ulje ni u snu! Ove godine "uzgajam" aristokratski ten, hehe...
 • Lepr
  18. 06. 2010. u 11:49
  Preporučujem Vichy Capital Soleil - više o proizvodu na linku

  http://www.vichy.com/HR-HR/htmlref/produits/GCAV0001.html

  Prije samotamljenja obavezno napraviti dobar piling.

  Ako ne želiš nanositi kremu za samotamljenje na lice možeš uzeti toniranu kremu. ( ja imam mješovitu kožu i koristim toniranu Aveneovu kremu a moja poznanica Niveinu Q10 Anti-falten)
 • Marbil
  18. 06. 2010. u 10:59
  Ja ti ne bi nijednu preporučila jer teško da ćeš uspjeti bez fleka, a boja će svejedno nestati! Bolje da uzmeš kremu za zaštitnim faktorom pa lagano na kasnopopodnevno sunce... Svima nam je neugodno prvih par dana, ali sigurna sam da nećeš biti jedina :) Ja idem sljedeći vikend na more i planiram se vratiti u zg za nijansu tamnija. To će biti dobra podloga za pravi godišnji :)