zelena kava

Molim vas pomozite mi u velikoj sam nedoumici,za godinu dana sam skinula 20 kg.Imam još nekih 10 za skinuti,sada mi je velika želja da i njih skinem.Trenutnu kilažu od 79-80 kg,održavam ima dobrih 2 godine.Sada redovno idem na fitness i aerobik,puno hodam i za sve kućanske poslove pošto sam nezaposlena mama našla sam neku vježbicu koju radim svaki dan.Znači moja je nedoumica ta dali da uzmem zelenu kavu u obliku kapsula ili kao normalnu kavu,jer neznam kakav je i koliki učinak.MOlim vas da mi pomogne netko tko ima iskustva sa zelenom kavom.Puno hvala u naprijed!!!
 • batanona
  04. 10. 2013. u 21:26
  iza tako agresivnih reklama koje ima taj pripravak na bazi zelene kave, nikako ne treba očekivati i velike rezultate. Možda i bolje da je tako, jer u suprotnom bi se mrtvi brojali. Dovoljno o smrtima ima na Googlu, pogledajte. Nikako ne treba kupovati ništa umjetno,dovoljno je smanjiti porcije i pripaziti na količinu ugljikohidrata. Za one najodlučnije, uvijek ću preporučiti dijetu s brojenjem kalorija. Sve se jede, nema zabranjenih namirnica, ali se ograniči broj kalorija, najbolje po savjetu liječnika ili nutricionista. Ako je nešto više kalorično, papa se u malim količinama i obrnuto. I sama sam "skinula" gotovo 30 kg u godinu dana, a da se niti jedne namirnice nisam odrekla i niti sam jednu kunu bacila na preparate. Moramo znati da ne postoje trgovci radi našeg zdravlja, nego isključivo radi njihovog profita i to je sasvim razumljivo.
 • nina0407
  25. 09. 2013. u 23:51
  Mene također zanima zelena kava. Pročitala sam dosta o njoj a i ja bih htjela skinuti par kilograma. Kada svako jutro vježbam 20min čak i nemam potrebe držati neku specijalnu djetu nego izbaciti slatkiše i ne jesti poslije 18h. Mene interesira baš zelena kava u zrnu a ne ekstrakt. Navodno jako ubrzava metabolizam. Nekako nemam povjerenja u te kapsule.
 • hulahop
  24. 09. 2013. u 15:38
  Koristim i pijem kapsule zelene kave skoro mjesec dana i nisam skinula ni 1kg.Dobro se osjećam ali sam očekivala nešto više.60 kapsula sam platila 217kn,i na kapsulama je pisalo zelena kava umjesto originalnog Green Cafe. POZDRAV.HULAHOP
 • kalfa333
  22. 09. 2013. u 18:48
  Bok zabarka!
  moje iskustvo je ravno nuli.ja sam naručila kapsule i pila dvije dnevno ali nisam skinula niti grama.imam i ja nekih deset skinut i mislila kako će mi to pomoći ali samo sam bacila lovu.
  možda netko ima bolje iskustvo moje je na žalost takvo kakvo je.
  pozdrav