BEZ VEČERE

Mene zanima da li netko ima iskustva s mršavljenjem na način da izbaci večeru. Točnije ovako sam zamislila : doručak - zobene i jogurt međuobrok - voće ručak - normalno ručati bez kruha večera oko 18 sati jogurt Naravno ne piti sokove nego vodu, izbaciti slatko, brašno,ograničiti se sa tjesteninom i rižom,krumpir samo kuhani,... Molim mišljenja i iskustva! Hvala vam!
 • Fishes
  26. 08. 2011. u 10:07
  Mislim da je ovo dobar nacin i za skidanje kila. Ubaci neku laganu fizicku aktivnost 2-3 puta na tjedan i kile ce se poceti topiti. Ja bi recimo jos ubacila uz jogurt za veceru i voca. I ne moh nista izbacit iz prehrane, samo reduciraj :)
 • Kljucic
  26. 08. 2011. u 06:42
  Hvala ti na odgovoru! Znači s ovim načinom bi mogla samo održavati kg, ja ipak trebam skinuti kg i to dosta kg.Znači dijetu neću moć zaobići, a mislila sam ispravnijim načinom...uh,uh! Zapravo ja nikad nisam ni bila na dijeti, a da sam je izdržala...a uostalom bila sam i mlađa, kile su se penjale i skidale same od sebe!
 • 13jabuka
  26. 08. 2011. u 00:26
  Mislim da je to ustvari ispravan način prehrane za održavanje težine, barem nama nesretnicima kojima se lako "lijepe" kilogrami, ali bez vježbe i aktivnosti kojima se zapravo topi već nakupljeno, nema puno dugotrajnih rezultata.No u svakom slućaju, svako uvođenje reda i kontrole u prehrani je za pohvalu :)